Автор
Кристина Кирова

Той просто не се спира: Благо заведе Ивана на мач, тя е хлътнала до уши

Благой Георгиев е просто неуморен. Ако флиртуването и омайването на жени беше спортна дисциплина, Джизъса щеше да е шампион сигурно не само за България, но и на световно ниво. Или поне европейско. 

Факт е, че само за последните няколко години завъртя главите на няколко желани красавици. За някои от тях се ожени, с други създаде потомство. И да не забравяме, че почти всички си направиха татуировка, която да им напомня за него. Каквото да си говорим - Благо има впечатляващи умения в любовта и неизвестно как, сякаш може да накара всяка жена да тръгне след него. 

Дори дъщерята на Ванко 1 - Ивана не прави изключение, макар и баща ѝ да е съвсем наясно какъв зет ще има в лицето на Георгиев. Двамата вече не крият любовта си, за която се заговори даже преди разводът му с Поли да е официално финализиран. 

Бившата на Благо отвори магазин и стана продавачка
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Бившата на Благо отвори магазин и стана продавачка

Автор Ива Петрова

В момента Ивана и Благо са в Мюнхен, където вчера са гледали на живо мача между Байърн (Мюнхен) - Манчестър Юнайтед. Изглежда, че Главчева или е голям футболен фен и с Джизъса се намират на приказка по тази тема, или е толкова влюбена, че е готова да го заведе на мач. 

Факт е обаче, че Георгиев получава съсипващи коментари под всяка снимка с Главчева:
"Добре, че се се отбелязват тея жени, че минават за една и съща", "Той си ги избира млади по егн, ама по визия повечето изглеждат на 30+", "Аз виждам само едно бели зъби от снимката , направо ме зашеметяват", гласят само част от тях.