Автор
Ива Петрова

Тази година проплакаха много звездни бебета: Вижте кой сменя памперси

Тази година ще остане в историята с големия брой звездни бебета и сватби. Жаси от "Сделка или не" стана мама за четвърти път. Камелия гушна желана рожба, а Николина Чакърдъкова стана баба на пето внуче. 

Сред звездните мами се наредиха още певицата Маги Джанаварова, както и известната в кино средите и сред любителите на качествените книги - Жаклин Вагенщайн. 

Жаси, позната от участието си в първите сезони на „Сделка или не“, роди красива принцеса Самая. Блондинката дари съпруга си Ариф Маджид с четвърти наследник - момиче. Жаси и Ариф са заедно от дълги години. 

View post on Instagram
 

Народната певица Николина Чакърдъкова стана баба за пети път. Тя побърза да се похвали в социалните мрежи, публикувайки снимка с бебето. Най-малкият член на семейството е кръстен Йоан и е дете на сина на Николина – Васил. "Вече съм баба на пет внучета! Да ни бъде жив и здрав Йоан!!! Човек е богат, когато има голямо и здраво семейство!!! Благодаря на сина ми и на снаха ми за тази голяма радост"

Маги Джанаварова също стана мама и организира сладко парти - погача, като от приказките, за да бъде орисана нейната дъщеричка Елизабет. Още на 40-тия ден Маги заведе бебето на море и сподели, че морският въздух се отразява много добре на Елизабет.

View post on Instagram
 

Жаклин Вагенщайн, внучката на Анжел Вагенщайн, също стана майка за първи път през септември. „10 дни безмерна и безусловна любов", написа тя под снимка, споделена в социалните мрежи. 

Камелия също гушна своя рожба и навръх деня на Съединението показа снимка на бебчето. „Здравейте, аз съм Баян и съм с мама. Честит празник на всички“, написа изпълнителката. 
 

View post on Instagram
 

Лъчо от "СкандаУ" пък стана баща за втори път. Приятелката му Ралица Константинова го дари със син, пише Телеграф.

Актьор от сериала „Братя“ стана баща на момиче. Горан Иванов, известен като един от полицаите в сериала на Нова телевизия, сподели: „Гледах с очите си как детето ни се ражда“. Малкото момиченце носи името Яна, което означава река.