Автор
Ева Григорова

Спомен за Денис Теофиков

Денис Теофиков продължава да живее в сърцата на почитателите и приятелите си. Младият певец си отиде от този свят по нелеп начин, след като падна от висока сграда.

Бившата му половинка – певицата Десита, ни накара отново да си спомним за него и да настръхнем, чувайки гласа му. Тя реши да представи дует между тях двамата, записан преди смъртта му.  

View post on Instagram
 
Емилия с горчив спомен: Денис Теофиков не е посегнал сам на живота си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Емилия с горчив спомен: Денис Теофиков не е посегнал сам на живота си

Автор Ива Петрова

Името на песента е „За малко“, записана още в началото на кариерите им, докато двамата млади изпълнители са лудо влюбени един в друг. Участие взима и бащата на Денис – Атешхан Теофиков.

View post on Instagram
 

“Денис, от днес ще живея някак по-спокойно, че успях да сбъдна една наша обща мечта! Благодаря на всички замесени. Благодаря най-вече на неговите родители за безрезервната подкрепа! В песента ще чуете най-красивите звуци от китари, изсвирени от неговия баща! С тази песен ще кажа – благодаря ти, Денис, че беше част от живота ми. Благодаря ти за спомените и за яркия отпечатък, който остави. Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует. За мен е чест, обичам те! Приятно слушане!” – написа прочувствено певицата.