Автор
Ева Григорова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Някои от вас ще срещнат човек, в когото ще разпознаят голямата си любов, други просто ще се наслаждават на романтични мигове с половинката си. Трети ще научат важен урок. Нека видим какво ви очаква през новата седмица в романтичен план. 

Овен
Скъпи Овни, предстои ви период на равносметка за любовния ви живот. Много от вас ще успеят да преценят точно какво очакват от партньора си, какво им носи щастие в отношенията и какъв човек искат да имат до себе си. 

Телец
Скъпи Телци, звездите ви окуражават да предприемете промяна в любовния си живот. За да постигнете пълно щастие, е добре да бъдете смели, периодът е благоприятен за това. Личното ви израстване ще ви срещне с правилния за вас човек. 

Близнаци
Скъпи Близнаци, поработете над дълбочината на връзката си и обсъдете с партньора си всичко, което се случва в душата ви. А за тези, които все още търсят любовта, звездите имат много точен съвет - излезте от зоната си на комфорт и ще имате запознанство, което ще ви накара да се влюбите от пръв поглед. 

Рак
Скъпи Раци, с настъпването на есента желанието ви да осигурите комфорт, уют и грижа за любимия си човек нараства. Очакват ви наистина разтапящи романтични моменти заедно. Необвързаните от вас ще се радват на много внимание от обожатели. 

Лъв
Скъпи Лъвове, звездите нашепват, че ви предстои голяма промяна в любовния живот. Тя ще отрази емоционалното ви израстване и ще ви накара да се чувствате като късметлии. Някои от вас ще получат шанс от партньор, за когото все още мечтаят. 

Дева
Скъпи Деви, за вас това ще е седмица на промяната и на важните решения, които ще ви се наложи да вземете в любовта. Бъдете смели, предстои ви наистина добър период. Някои ще предприемат голяма стъпка във връзката си, други ще преживеят зашеметяващо влюбване. 

Везни
Скъпи Везни, ще откриете, че истините за любовта, в които сте вярвали досега, вече не са актуални за вас и ще имате много освежаваща седмица. Това ще ви помогне да предприемете правилните следващи стъпки и никак няма да ви липсват горещи флиртове. 

Скорпион
Скъпи Скорпиони, тази седмица ще бъдете все така пламенни и жадуващи за приключения в любовта. Звездите ви припомнят, че понякога е добре да търсите и стабилността в романтичните отношения. Ще срещнете човек, който ще се превръща във все по-специален за вас. 

Стрелец
Скъпи Стрелци, време е да реализирате мечтите си в любовта, но преди това разберете какво точно ви носи щастие във връзката. Запомнете, че успехът в романтичните отношения не е късмет, а избор. Ще имате много горещи преживявания през следващите дни. 

Козирог
Скъпи Козирози, голямата любов ви чака зад ъгъла. Просто трябва да имате очи, за да я забележите, защото някои наистина дава всичко, за да бъдете в обятията му. Предстоят ви много щастливи моменти. 

Водолей
Скъпи Водолеи, звездите ви съветват да слушате интуицията си в любовта през следващите дни. В този период тя ще бъде съвършено точна и няма да ви подведе. Постарайте се връзката ви да се задълбочава, а защо не и да подготвите романтична изненада за любимия си човек. 

Риби
Скъпи Риби, вие обичате да създавате чувство за мистерия в очите на другия човек, внимавайте през следващите дни този подход да не ви изиграе лоша шега. Бъдете по-открити и просто се оставете на течението на романтиката.