Автор
Антония Михайлова

Индийски астролог назова 5 "горещи точки" по света, които ще са най-опасните през 2024 г.

Известният индийски астролог Бхагават Прабху направи плашещи прогнози за 2024 г. въз основа на древната ведическа астрология.

Основавайки се на древното знание, заложено в астрологията, известният индийски звездоброец отбелязва, че светът, в който живеем, функционира в определени цикли и през следващите години ни очакват драматични промени. Всяка година в този голям цикъл се отличава със свое име и цел.

Звездно небе
Звездно небе

Настъпването на новата година и смяната на цикъла ще се случи по време на пролетното равноденствие, а именно на 20 март 2024 г. Преходните процеси обаче вече са в ход и можем да разберем какви промени ни очакват. 

"През октомври 2023 г. се очаква нарастване на напрежението и негативизма. Тази година като цяло е много нестабилна. Но най-лошото ще се случи през втория месец на есента", казва Бхагават Прабху в социалните мрежи. Но астрологът обещава до март догодина голяма част от проблемите да бъдат решени. 

Планетата Земя
Планетата Земя

Що се отнася до 2024 г., пророкът предсказва появата на няколко нови горещи точки, където са възможни конфликти и непредсказуеми вълнения. 

В зоната с повишен градус на напрежение ще попаднат Мианмар, Пакистан, Филипините, Китай и Тайван. Астрологът уверява, че именно в тези региони през 2024 г. могат да възникнат сериозни катаклизми, свързани с политически противоречия и природни бедствия.

Хората ще се събудят различни: Древното пророчество, което трябва да се сбъдне през февруари 2027 г.
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Хората ще се събудят различни: Древното пророчество, което трябва да се сбъдне през февруари 2027 г.

Автор Антония Дамянова

Прабху също така предупреждава, че поради изменението на климата човечеството може да се изправи пред световен проблем с храната. Природата се съпротивлява на постоянната експлоатация и иска да накаже хората, предупреждава той. 

Бхагават говори и по други актуални проблеми. Той твърди, че през следващите години не трябва да очакваме премахването на долара (което се очакваше поради намеренията на страните от БРИКС да въведат глобална валута) или други радикални финансови промени. 

Астрологът допълва, че бъдещето зависи изцяло от нас, хората. Ние можем да участваме във формирането на съдбините на света, да променим посоката на потока от събития. Това може да се случи най-вече, когато се грижим за нашите близки, помагаме на нуждаещите се и се стремим към хармония и духовно усъвършенстване.