Автор
Ева Григорова

Заради гафове: Петя Дикова няма да е водеща, готвят я за репортер

Петя Дикова започва новия сезон в bTV вече не като водеща всяка неделна сутрин, каквато бе досега, а като репортерка. На нейно място вече са младите Бесте Сабри и Митьо Маринов. За щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева остана задачата да прави интервюта с известни музиканти и артисти. 

View post on Instagram
 

Срещите ѝ с тях са на запис, а повод за свалянето ѝ като водеща стана гостуването на певицата Вики Терзийска от бившата група "Мастило". То се случи в началото на юни, на живо и бе нагледен пример за рисковете на директното излъчване. 

Тогава тя дойде при Дикова заедно с дъщерите си, които буквално засенчиха сина на Диляна Попова и Асен Блатечки като най-невъздържани гости в телевизионно студио. 7-годишната Маргарита и 3-годишната София се държаха безобразно при Петя Дикова, която със сигурност няма да забрави никога на какво изпитание бе подложена. 

Вики Терзийска и съпругът ѝ, който е доста по-възрастен от нея, станаха родители късно и момичетата са много чакани. Досега синът на Блатечки и Попова бе определян от зрителите като най-непокорното дете по телевизиите, но от юни София и кака ѝ Маргарита се превърнаха в негова сериозна конкуренция. 

Поведението и думите на двете момичета ядосали шефовете на телевизията. Те обвинили Дикова, не само че се държала непрофесионално по време на интервюто, като не могла да въведе ред в студиото, но и че поканила Вики с децата ѝ, след като ги познава отдавна и знае какво е поведението им.  

View post on Instagram
 

Така Дикова била пратена да прави интервюта със звезди, но тя няма никакво намерение да се даде без бой. При първото издание на обновеното предаване "Тази събота и неделя" щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева не спря да прави комплименти на Сабри и Маринов, като така се надява да им влезе под кожата, пише LifeOnline.bg

Дали наистина слуховете, че интервюто с Вики Терзийска е било причина за тази промяна, или това е било желание на Петя да бъде единствено репортер, все още не е известно. 

Колко сладко: Вижте как мъжът на Петя Дикова честити рождения ден на половинката си
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Колко сладко: Вижте как мъжът на Петя Дикова честити рождения ден на половинката си

Автор Весела Георгиева