Автор
Антония Михайлова

Жените от тези 3 зодии са най-недостъпни

Скорпион

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли

Жената Скорпион изглежда най-недостъпна. Привлекателна, хитра, интелигентна, горда и мистериозна, жената от тази зодия е неустоимо изкушение за всеки мъж през целия си живот. Тя може да завърти главата на представител на силния пол още от първия път. Притежава дълбока мистериозна красота и изтънчена женственост. Пълна е с женска енергия и мъжете са привлечени от нея като магнит. 

В същото време често се случва мъжете да се страхуват от жените Скорпион. Тя почти притежава черна магия и я използва толкова умело, че понякога изглежда като истинска вещица, зла фея - Малефисента. Но дори и като най-трудната и недостъпна жена, тя никога не престава да бъде желана и блян за всеки мъж.

Овен

Гал Гадот
Гал Гадот

На второ място са успешните, самодостатъчни, ярки и нерядко жени Овен. Жената Овен е желязна лейди, на чийто набор от качества ще завиди всеки мъж. Умението ѝ да пази самообладание и в най-трудните ситуации ѝ придава особено обаяние и харизматичност. Амбиция, независимост и прямота - са други качества, които допълнително ѝ придават още по-силен магнетизъм.

Прототипът на жената Овен е Амазонката. В древността такива жени са живели само в женско общество и не са търпели мъжете. Те ще спрат препускащ кон и ще влязат в горяща колиба - всичко ще направят сами. Те са много независими и знаят как да поправят кола, да забият пирон в стена или да сменят изгоряла крушка. Жените Овен могат да направят всичко без чужда помощ. В очите на един мъж такава жена може да изглежда, че не се нуждае от мъжко внимание, помощ и подкрепа, но със сигурност предизвиква възхищение и желание да я спечелят.

Риби

View post on Instagram
 

Има още една зодия, която е със статут на „Мис Недостъпна“ и това са Рибите. Жената Риби е грациозна и чаровна и тези качества са много привлекателни за мъжете, поради което има много фенове. В същото време жените Риби се държат така, сякаш не са от този свят, обичат да се реят в облаците. Те са толкова интересни и мистериозни, че човек може и да не мечтае да я завладее в буквалния смисъл на думата, но непременно ще поиска да я опознае, да я изучи, да разбере всичко за нея.

Ето кои са най-желаните жени в зодиака
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

Ето кои са най-желаните жени в зодиака

Автор Антония Дамянова

Жените Риби са мистерия, която искате да разрешите. Те често действат като музи за своите мъже, вдъхновявайки ги творчество или големите победи. А мъжете от своя страна откриват всеки ден по нещо ново и интересно у тези удивителни и тайнствени дами.