Автор
Антония Михайлова

5 зодии ще претърпят драматична промяна в любовта заради пълнолунието в Овен на 29 септември

Пригответе платната – очаква ни истинска любовна буря, която се свързва с огненото Пълнолуние в Овен на 29 септември! 

Официално това събитие не е затъмнение, но по сила може да е подобно на него, тъй като се случва 2 седмици преди началото на Коридора на затъмнението! Пълнолунието винаги означава изясняване на ситуацията, вземане на решение и усещане за завършеност в дадена ситуация. 

Учителски хороскоп за учебната 2023/2024 г.: Кой ще има късмет и кой  - проблеми?
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Учителски хороскоп за учебната 2023/2024 г.: Кой ще има късмет и кой - проблеми?

Автор Теодор Муховски

Затова си спомнете какво ви се случи на Новолуние в Овен на 20 март 2023 г. и след това на второ Новолуние в Овен на 20 април 2023 г. Ако в този момент сте започнали нещо, сега Вселената ще ви възнагради с резултата от действията ви. На 29 септември ще почувствате, че тази пролетна ситуация е достигнала до някаква развръзка. 

Характеристики на пълнолунието на 29 септември 

Събитието се случва в 6-ия градус на Овен и този знак е отговорен преди всичко за действието, страстта, необходимостта да се вземат решения въз основа на индивидуалните и лични желания. Девизът на Пълнолунието е „Искам, което означава - взимам!“

Планетата, която контролира енергията на Пълнолунието (диспозитор) - Марс - ще застане във Везни до Слънцето, което показва желание да се действа от любов, от его, от разбиране за щастие. 

Това е доста „нагла“ енергия, която отговаря за активните действия от страна на мъжете, тъй като Марс, Слънцето и самият знак Овен са отговорни специално за мъжката енергия. Следователно е вероятно много романтични връзки да намерят яснота поради действията на партньорите.

Кой ще бъде най-засегнат от Пълнолунието в Овен? 

1. Овен 

Тъй като Пълнолунието е във вашия знак и управителят на енергията на събитието е в знака на партньора ви, вие ще вземете важно решение относно връзката ви. Най-вероятно можете да поканите половинката си да живеете заедно, да пренесете връзката на друго ниво или да се разделите. Освен това Пълнолунието може да донесе важно събитие в работата, например дори да имате служебна романтика. Не забравяйте да си спомните какво се случи през март във връзката ви. Като цяло състоянието на Пълнолунието може да се сравни с проблясък на звезда - ще има някакво огнено вдъхновение от чувствата.

Влюбена двойка
Влюбена двойка
Freepik

2. Везни 

Пълнолунието е в сектора на вашия партньор, което означава, че той ще вземе важно решение, свързано с вас. Например, може да ви предложи брак или развод, или да направи първата стъпка, която планира още от март. Не забравяйте да си спомните какво ново започна във връзката ви през март и април, защото сега същото събитие ще доведе до своя резултат. 

Пълнолуние
Пълнолуние
Freepik

3. Стрелец 

Пълнолунието настъпва във вашия любовен сектор - може да имате важен разговор с обекта на вашите чувства, като разговорът ще се фокусира върху бъдещите ви планове. Най-вероятно ще настъпи момент, когато и двамата ще осъзнаете, че сте узрели да вземете важно решение. Важно е да се отбележи, че същият този сектор отговаря за децата, което означава, че може да сте бременна или вие и вашият любим ще обсъдите въпроса за бъдещо бебе.

Пълнолуние
Пълнолуние

4. Близнаци 

Пълнолунието е в сектора на вашите приятели, но неговият диспозитор е в дома на любовта - ще вземете важно решение за приятелството си с някого. Вероятно ще издигнете връзката си на следващо ниво или ваши приятел внезапно ще разкрие любовта си към вас! Като цяло събитието може дори да има нотка на изненада - определено няма да сте подготвени. 

Пълнолуние
Пълнолуние

5. Лъв 

Пълнолунието се случва във вашия елемент огън, което означава, че ще почувствате голямо вдъхновение и енергия за себеизразяване. Тъй като всички новолуния протичат с участието на Слънцето, а то управлява вашия знак, и този път няма да мине без емоции. При зодия Лъв Пълнолунието може да доведе до важен разговор с някой мъж, тъй като Марс е във вашия комуникационен сектор. Това означава, че може да имате пътуване или среща с обекта на вашите чувства. След това Пълнолуние ще почувствате много енергия за постижения!

Влюбена двойка
Влюбена двойка