Автор
Ева Григорова

Нещо се случва с Андреа, дори фотошопът не я спасява (Снимка)

Андреа очевидно се намира в доста критичен период от живота си. Наскоро фолкаджийката пусна видео, на което редеше несвързани думи на английски език и плачеше. Явно е, че това е послание към някого и затова го реди на чужд език, но лицето ѝ, излъчването ѝ, съсипания ѝ вид, говорят много. 

Бившата половинка на Кобрата очевидно е изпаднала в голяма депресия и дори ѝ се е наложило да пие антидепресанти. Но както се знае, хапчетата действат пагубно на килограмите, затова някои предполагат, че състоянието на Андреа напоследък се дължи на спиране на лекарствата. 

View post on Instagram
 

Всички знаят за нейната мания за слабост, към която отдавна се стреми и залага на фотошопа, който да я показва перфектна към феновете, които все още са ѝ останали, предаде "Телеграф". 

Андреа обаче не осъзнава, че сама ги отблъсква от себе си с поведението си. 

Очевидно Андреа още не може да преодолее раздялата с Кобрата. Действията ѝ показват, че е все по-зависима от него и миналото им. Дори самият Пулев се намеси и призна неотдавна, че се тревожи много за бившата си. Това, че има жена и две деца не му пречи да уважава и да цени Андреа, с която са били заедно толкова време. 

"Тя трябва да си помогне сама, да се лекува, да се спаси", сподели боксьорът.

Андреа пак заговори за Кубрат: Заплаши, че ще го блокира
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Андреа пак заговори за Кубрат: Заплаши, че ще го блокира

Автор Ива Петрова