Автор
Ива Петрова

Eмилия и Шаги се събраха (Снимки)

7 години след като Андреа първа направи песен с ямайската звезда със световна слава - Шаги, дойде ред и на Емилия.

Любимата на бизнесмена Жорж Башур напоследък затрупва профилите си в социалните мрежи със сторита от профила на изпълнителя на култовите парчета “Oh Carolina”, “Boombastic” и “It wasn`t me”. Цялата тази работа, естествено, се случва неслучайно и със сигурност не означава, че певицата е започнала да слуша черна музика.

Емилия показа и снимка от профила на Кости, който анонсира предстоящия проект, но без да се споменава, че в парчето ще участва и световната звезда. Запознати почитатели на певицата обаче веднага открехнаха завесата и така се разбра, че в международния проект ще видим и ямайската звезда.

Още преди 7години колежката ѝ Андеа първа направи компилация с музиканта. Проектът под надслов Passion отново бе дирижиран от хитмейкъра Кости, който събра и други изпълнители, а песента стана хит не само на Балканите. 

Емилия избяга в Испания, показа се по бански (Снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Емилия избяга в Испания, показа се по бански (Снимка)

Автор Ива Петрова

Сега с нетърпение феновете на Емилия очакват да видят и нея редом до популярния 90-арски изпълнител. Самата тя е изключително щастлива, което ясно си личи и от споделянето на негови лайв изяви в нейните профили.