Автор
Ева Григорова

Изтече информация: Това ли е победителят в "Игри на волята" 5?

Няма ясно изразен фаворит в петия сезон на риалитито "Игри на волята". Зрителите залагат на различни участници, очаквайки те да стигнат до победата, като сред най-често спряганите имена са тези на Момчил и Дунев. 

Някои дами пък са на мнение, че този сезон ще гледаме женска доминация и първото място ще отиде при Оряшкова или Ситнилска. 

View post on Instagram
 

Най-вероятно първото племе, което ще се разпадне е това на Амазонките. Победата също е ясна, а в обединението на племената ще видим култови личности. 

Само че сметките на всички накрая ще се окажат грешни. Все повече информация около риалитито, заснето през лятото, изтича по различни канали, и дори вече се предполага кой ще спечели сумата от 100 000 лева. Най-спряганото име е това на Иван Рълев, който в момента е част от племето на "Гладиаторите". 

До сливането на племената се очаква да се класират Мартин (Елвиса), Мастагарков, Дунев, Цвети, Крум, Рълев, Виолета, Момчил и Радо. 

Зрителите няма да видят как любовта на Румен Радев и Мудева разцъфва, защото той няма да успее да се измъкне от Чистилището. Моника пък ще напусне предаването поради здравословни причини. 

Финалната битка ще е между Крум, Рълев и Мастагарков, като все пак зъботехникът, който докарва перфектни усмивки на много известни личности у нас, ще бъде краен победител.