Автор
Антония Михайлова

60 рози за моето момиче с кафявите очи, което днес става на 60: Романтичният жест на Пиърс Броснън към съпругата му (Снимки)

70-годишният Пиърс Броснан отбеляза 60-тия юбилей на съпругата си с романтичен жест, който разтопи любимата му. Актьорът подари на половинката си букет от 60 червени рози. 

На кадъра жената на Пиърс се е сгушила в обятията му, а пред тях стои впечатляващият букет. "60 рози за моето момиче с кафявите очи, което днес става на 60", написа актьорът под снимката, която той сподели в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

"Чувствам се щастлив и благословен, че се изпречих на пътя ти в онази случайна сутрин в Кабо Сан Лукас", продължава Броснан, връщайки лентата на спомените си към деня, в който двамата са се запознали. 

Кийли Шей Смит е американска журналистка и телевизионна водеща. Тя среща Броснан на парти през 1994 г. в Мексико, където отива да интервюира звездата от „Наздраве“ Тед Дансън. Същата година двамата сключват брак.

View post on Instagram
 

„Той беше завладяващ. Висок, мургав и красив – всичко, от което всеки веднага би бил привлечен“, казва след време тя пред People. „Имаше този палав блясък в очите си. Помислих си „Уау!“, възкликва Кели, уточнявайки, че се е влюбила от пръв поглед в бъдещия си мъж.

Пиърс Броснан се гушка в съпругата си Кийли Шей на плажа
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Пиърс Броснан се гушка в съпругата си Кийли Шей на плажа

Автор Ева Григорова

Неведнъж тя споделя пред медиите как след първата им официална среща двамата са останали до 3 сутринта на сладък разговор под звездите.

View post on Instagram