Автор
Ива Петрова

В мрежата скочиха срещу Елена от "Ергенът" - копирала съперницата си Валерия

Елена Сергова, известна като една от най-атрактивните и впечатляващи участнички във втория сезон на романтичното шоу "Ергенът", удари дъното.

Така мислят фейсбук потребители, които съзряха в последната ѝ изява грандиозно падение. Някои дори директно лепнаха на писателката прозвището "имитатор на Валерия" - защитничката на животни, върху която в края на краищата спря избора си пианистът Евгени Генчев.

View post on Instagram
 

Известен факт е, че съперницата ѝ в шоуто често моли за пари, за да се грижи за кучетата в беда, които намира по улиците. Явно този модел на поведение допаднал и на Елена, смятат потребители на социалните мрежи, и сега самата тя решила да ѝ подражава. 

Същите обаче стигат дори още по-далеч, като обвиняват Елена в това, че искала средства за себе си, а не за морална кауза, както било при Валерия. 

Хубавата и умна Елена си върна тъпкано на Евгени след 'Ергенът' (Видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Дамянова

Хубавата и умна Елена си върна тъпкано на Евгени след 'Ергенът' (Видео)

Автор Антония Дамянова

Хейтърите отбелязват, че целта на редакторката била да има собствен подкаст, който да ѝ носи приходи и известност. На някои от тях пък мира не им дава въпросът "има ли разум да постъпва по този начин". 

Наскоро Елена загатна, че вече има мъж до себе си - млад и чаровен архитект. Дали от завист, или липса на личен живот обаче, злословещите продължават да пуфтят по неин адрес: "Ами като толкова я обича и двамата държат един на друг,той не може ли да ѝ услужи с необходимите средства?!", "Тази Елена е голяма манипулаторка. То думите ѝ трябва да се подлагат на голяма дисекция. Защото почти нищо, което говори, май не отговаря на истината", гласят част от злъчните им коментари.

View post on Instagram