Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, октомври ви призовава: Помислете повече за себе си и любимите хора

Скъпи Риби, октомври се характеризира с енергия, която ви тласка към разширяване и растеж. Ще можете да продължите напред в предлагането на креативни решения за всякакви проблеми, които имате. Не се фокусирайте много върху бъдещето – помислете по-добре какво можете да направите тук и сега.

През октомври ще имате какво да мислите и да преосмисляте. Звездите ви дават възможност да погледнете отново познатите неща и да преоцените житейските си приоритети. С Марс в Скорпион през втората половина на месеца ще бъдете мотивирани да изследвате нови дейности и да търсите нови начини да се свържете с хората около вас. 

Freepik

Ако сте необвързани, помислете за разширяване на хоризонтите си, като участвате в социални дейности като клубове, курсове. Ако сте във връзка, от решаващо значение е да отделите време за половинката си, въпреки вашите отговорности и ангажименти. Не забравяйте, че отношенията процъфтяват с качествено използвано време и внимание.

Въпреки че е от съществено значение да балансирате разходите и спестяванията, понякога да си позволите малко удоволствие може да има положителен ефект върху вашето самочувствие и емоционално благополучие. Само не забравяйте да не прекалявате и да не правите излишни покупки.

Водолеи, октомври ще ви донесе високи постижения, но и падения
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, октомври ще ви донесе високи постижения, но и падения

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Сезонният преход може да ви направи по-чувствителни към вибрациите около вас и потенциално да понижи настроението ви. Може да преживеете моменти на ниско самочувствие или спад на мотивацията, но е важно да не позволявате на тези временни чувства да ви съкрушат. 

Добре ще постъпите да забавите малко темпото. Научете се да си давате почивка. Включването на практики като йога, отпускането чрез релаксация, прекарването на качествено време с любимите хора и освежаващи разходки ще ви помогне да поддържате нужния баланс и самочувствие.