Автор
Ива Петрова

Ето защо Кубрат зарязал фолк певицата Андреа

36-годишната фолк дива Андреа е сред малкото певици от своя жанр, които още не са станали майки. Причината обаче далеч не е свързана с личното решение на изпълнителката. 

Всъщност Андреа е искала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, но не е успяла, пише "Уикенд". Според изданието именно заради това боксьорът я оставил, тъй като най-голямата му мечта била да стане баща.

View post on Instagram
 

Раздялата с Кобрата съкрушила певицата и до днес тя не може да излекува разбитото си сърце. Според мълвата Андреа имала проблем със зачеването и това определено е тежък удар за нея. 

Вече три години поп фолк звездата не може да се съвземе от тежкото си емоционално състояние. Преди дни тя изпадна дори в нервна криза в ефир. По време на живо видео в социалната мрежа гласовитата блондинка изведнъж се разплака и започна да говори как нищо друго няма значение, освен да си щастлив, припомнят още от медията. 

Нещо се случва с Андреа, дори фотошопът не я спасява (Снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Нещо се случва с Андреа, дори фотошопът не я спасява (Снимка)

Автор Ева Григорова

Явно Андреа все още не може да се отърси от факта, че любимият ѝ мъж живее с друга жена, от която вече има две деца. А ние искрено се надяваме тя да успее по-скоро да преодолее болката и по-силна от всякога да поеме по пътя в търсене на личното си щастие.

View post on Instagram