Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да не бързат с решенията си, Стрелците да внимават какво говорят

Благоприятно време за всякакви начинания. Общуването носи удоволствие. 

Овен – Денят ви дава възможност да подредите нещата си. Ако постоянствате, ще можете да постигнете това, за което мечтаете. По пътя няма да срещате големи пречки, които биха могли да ви спрат. Възможни са непланирани покупки. 

Телец – Въпреки че имате много работа за вършене, отделете време да общувате с любимите хора. Настроението се подобрява, когато се подреждат добре нещата. Напълно са възможни днес нови запознанства, благодарение на които да се открият добри перспективи пред вас. 

Близнаци – Вашата увереност нараства и се чувствате много добре. Лесно можете да влезете под кожата на другите и освен това едва ли някой ще може устои на вашия чар пуснат в действие. Вратите сами ще се отварят пред вас. 

Рак – Някои от вас може да се почувстват леко объркани, мисли на безпокойство се трупат в главата ви и имате проблеми с прогонването им. Бъдете търпеливи и не бързайте да вземате важни решения, докато умът ви не се проясни. 

Лъв – Денят е хубав, дори да не е особено ползотворен. Може би няма да успеете да постигнете шеметен успех, но пък ще имате възможност да общувате със стари приятели, може да възстановите връзки, които преди са били важни за вас. 

Дева – Спокойно време, подходящо както за довършителни неща, така и да се заемете с нещо ново. не си губете времето с празни разговори, недейте да откровеничите с всички. Колкото по-малко знаят останалите за вашите неща, толкова по-добре. 

Везни – Ако работите самостоятелно, бихте могли да постигнете добри резултати, най-вече там, където са необходими креативност и въображение. Отношенията с близките не винаги са гладки и хармонични, но вие успявате да изгладите всички остри ръбове. 

Скорпион – Някои обстоятелства ще ви подтикнат към рискове и твърде импулсивни действия. Пазете се да не казвате неща, за които може би после ще започнете да съжалявате. Постарайте се да запазите спокойствие и да имате самоконтрол. 

Кога е най-подходящият период за зачеване според зодията ви?
МИСИЯ БЕБЕ
Автор Woman.bg

Кога е най-подходящият период за зачеване според зодията ви?

Автор Woman.bg

Стрелец – Благоприятен ден за общуване. Ще имате възможност да се договорите за много неща, ще е полезно да обсъдите нови планове. Възможно е случайните думи казани от някого да ви вдъхновят за интересни идеи, да станат отправна точка за смели планове. 

Козирог – Денят въпреки, че е добър, не е съвсем лишен от напрегнати моменти, но може да бъде и доста успешен. Трябва да сте нащрек за неочаквани изненади. Опитайте се да поддържате добро настроение и оптимизъм, независимо от обстоятелствата. 

Водолей – Днес ще се стремите към повече свобода в действията, ще търсите нови възможности за творческо себеизразяване. Благоприятен ден за разширяване кръга на общуването и нови запознанства. Ако вече имате връзка, постарайте се да я укрепите. 

Риби – Постарайте се да не привличате твърде голямо внимание към себе си. Не е нужно да сте в очите и устата на хората. Отпуснете се, забавлявайте се, правете това, което ви кара да се чувствате добре и ви помага ви да поддържате отлична форма.

Ето кой командва живота на Гущерова: 4 астроложки са на заплата при нея
НОВИНИ
Автор Христина Кирилова

Ето кой командва живота на Гущерова: 4 астроложки са на заплата при нея

Автор Христина Кирилова