Автор
Теодор Муховски

Черна луна в Дева от 3 октомври 2023 г. до 30 юни 2024 г. - прогноза за всички зодии

Лилит, тъмната страна на Луната, е напуснала съзвездието Лъв и е навлязла в Дева. Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни разказва какво ще донесе Черната луна на всеки зодиакален знак. 

Черната Луна е една от най-загадъчните математически точки, които астрологията притежава. Освен нея тя включва и Кармичните възли, чрез които се формират годишните затъмнения. И така, подобно на Възлите, Черната Луна има някакъв кармичен, свещен подтекст във влиянието си върху нас. 

В хороскопа на всеки човек Черната Луна означава страхове и изкушения, при преодоляването на които той или тя може да открие скрити резерви, налични генетично и кармично. Лилит невинаги означава негативно изкушение, защото често това, което ни изкушава, всъщност е проводник към истинските ни желания и това, което душата ни наистина иска. 

На 3 октомври 2023 г. Черната луна навлезе в Дева и веднага влиза в опозиция със Сатурн в Риби, който символизира правилата, дисциплината и мъдростта. Това означава, че през целия период на преминаване на Лилит през Дева ще трябва да проверяваме вътрешния си компас, който е свързан с висшия закон за кармата и някакъв божествен ред. Вероятно всички изкушения ще трябва да бъдат "филтрирани" през съвестта и вътрешния глас, което означава, че интуицията ще ни помогне в избора на правилния път. 

Какво може да донесе Черната луна в Дева на обществото? 

Черната Луна в Дева ще донесе предимно фиктивност, чернота и сплашване в делата, които са класически управлявани от това съзвездие. Това означава, че ни очаква сериозно изпитание по въпросите на здравеопазването, хигиената, кетъринга и изобщо някакви санитарни разпоредби. Възможно е да се появи някаква болест или вирус, който да се разпространи сред просяците, както и сред уличните кучета, птиците или лисиците. 

Също така в информационното пространство могат да се появят различни истории, свързани със съмнителни медицински или диагностични центрове. Например някоя клиника може да се забърка в сериозен скандал, свързан с експерименти върху пациенти, животни или просяци. 

Освен това в обществото може да се появят нови правила и дори закони, свързани с хигиената и прегледите. Например освен маски и ръкавици ще трябва да използваме и някакъв вид респиратори. Добре, че това е временно и ще приключи до края на юни 2024 г. 

Важно е да се отбележи, че в астрологията знакът Дева отговаря за алергиите, така че именно алергичните заболявания могат да влошат състоянието на много хора. Например заради проблеми с водата, тъй като Сатурн в Риби може да донесе някои ограничения на водата. 

В обществото може да се появи човек, който ще създаде машина или нещо, свързано с личните му лабораторни изследвания. Например някой медицински специалист ще измисли странна джаджа, която може да се имплантира под кожата и да анализира нещо, но в крайна сметка този механизъм може да доведе до неадекватна реакция на организма (например почерняване на крайниците). 

Какво може да донесе Черната луна в Дева на всеки зодиакален знак? 

Овен 

Лилит навлиза във вашия сектор на работата, здравето и рутината. Това означава, че може да се дразните от проблеми в дома си, например лошо място за живеене или постоянни проблеми в апартамента ви, които ви лишават от нормален комфорт. Що се отнася до работата, вероятно ще има известно напрежение в екипа или с някои от колегите ви може да се случи лек скандал. Обърнете внимание на здравето си - възможно е да развиете психосоматични заболявания, както и затруднения със съня или храненето (хранителни алергии, сърбеж по кожата). 

Съвет: Опитайте се да установите своя дневен режим, да се храните правилно и да следвате здравословен начин на живот. По-добре е да се откажете от лошите навици. Бъдете бдителни, когато наемате служители или какъвто и да е персонал, може да бъдете измамени. 

Телец 

Лилит навлиза във вашия сектор на любовта, щастието и децата, което означава, че може да имате някаква афера (офис романс) или съмнителна връзка. Като цяло това може да ви донесе радост и удоволствие, но може да бъде обезкуражено от някаква тема табу. Що се отнася до децата, при тях има вероятност да се появят някои здравословни проблеми и ще се наложи по-често да бъдат водени на лекар, да бъдат преглеждани и изследвани. Освен това детето ви може да има битови проблеми, например синът ви ще се върне да живее при вас заради развода. 

Съвет: задълбочете се в темата за собственото си щастие и вижте какво е изкушението ви в момента и защо се страхувате от него. Овладейте някое необичайно хоби (нумерология, гадаене на ръка), позволете си нещо, което винаги сте отричали (въпреки че тайно искате). 

Близнаци 

Лилит навлиза във вашия сектор на недвижимите имоти, което означава, че ви очакват редица проблеми и постоянни затруднения, свързани с недвижимото имущество. На първо място, може да решите да осъществите съмнителна продажба или покупка на жилище и в апартамента ви да възникнат проблеми. Второ, може да съставите някакви фиктивни документи за покупка на жилище или при продажбата на апартамента ще има някакви фиктивни или фалшиви документи. Също така, в битово отношение може да има по-чести повреди на уредите или водопроводната инсталация, мухъл, насекоми или гризачи. Освен това е възможно да имате сериозен конфликт с някои от роднините си (с майка си, снаха си или снаха си), което в крайна сметка може да сложи край на отношенията ви изобщо.. 

Славянски хороскоп за есен-зима 2023/2024: Кои зодии ще намерят нова любов и кои ще претърпят духовен подем
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Славянски хороскоп за есен-зима 2023/2024: Кои зодии ще намерят нова любов и кои ще претърпят духовен подем

Автор Антония Михайлова

Съвет: бъдете внимателни с документите, които съставяте и подписвате относно жилището си. Поддържайте хигиената в дома си и за всеки случай инсталирайте алармена система срещу крадци. 

Рак 

Лилит навлиза в сектора на отношенията с роднините, както и в областта на пътуванията и някои курсове за обучение. На първо място, през този период може да имате сериозен конфликт с някого от най-близкото си обкръжение, както и да възникне скандал със съседите ви заради битови проблеми. Например, съседите са ви наводнили, но отказват да платят обезщетение и ще трябва да съберат много документи, за да "избият" парите. Най-вероятно е да имате словесна престрелка с някоя от роднините си от женски пол, което ще се окаже буреносен облак над семейството ви до края на юни 2024 г. Що се отнася до пътуванията, може да се сблъскате със загуба на документи или когато отидете някъде, билетът или паспортът ви да бъдат невалидни. 

Съвет: бъдете внимателни по отношение на документите, които ви дават да подпишете (особено от роднини). Също така отидете на обучение (нутрициология, нумерология, психосоматика) - всичко това ще ви е от полза за приходите. Дайте колата си на преглед - транспортът ви е изложен на риск. 

Лъв 

Лилит навлиза във вашия сектор на финансите, което може да породи страхове относно парите и някои фиктивни финансови документи, които ще изготвяте. Възможно е да ви помолят да участвате конкретно в съмнителни парични процеси, така че ако не сте добри в това, най-добре не се захващайте. Също така през целия период на Лилит в Дева може да имате проблеми с храненето или хранителни алергии, които може да са свързани с вашата тревожност. Що се отнася до изкушенията, вероятно е да ви бъдат обещани някакви пари, но в крайна сметка да не ви бъдат платени - внимавайте какви документи подписвате и доколко те са правно издържани. Може да се окаже, че трудовият ви договор не е валиден и фирмата не е длъжна да ви изплати заплатата. 

Съвет: Отидете на преглед на стомаха и също така направете самооценка. Сериозните финанси могат да дойдат при вас, ако започнете да си вярвате и да се изявявате смело, дръзко и ефектно. Не се страхувайте да повишите цената на услугите си. 

Дева 

Лилит се установява във вашия знак, което означава, че по някакъв начин ще бъдете водач и фар на изкушението за много хора. Обусловени от погледа към вас, хората може да се изправят пред вътрешните си страхове, желания и демони, така че не приемайте лично реакциите на останалите към вас. От друга страна, Черната Луна може да ви донесе проблеми с тялото и лицето, например може да се появят бенки или някои кожни проблеми на фона на алергии. Затова през целия период на Лилит в Дева трябва да работите усилено върху красотата и здравето си - именно диетата и здравословните навици ще подобрят външния ви вид. Освен това през този период може да се изкушите да направите някои фалшиви документи, например фалшив сертификат или някакво фиктивно удостоверение - бъдете внимателни с това. 

Съвет: работете върху имиджа си, дръжте се възможно най-професионално, пунктуално и дори строго. Трябва да си водите дневник, за да не забравяте нищо и да сте по-пригодни за работа. 

Везни 

Лилит навлиза във вашия сектор на тайните, което означава, че може тайно да съставите някои съмнителни документи или да се подложите на фалшиви изследвания. Също така ще трябва да потърсите някои стари документи, които сте подписали или изгубили отдавна. Или пък ще откриете, че някои книжа от миналото ви, които са били издадени за здравни или битови услуги, са изгубени. Бъдете внимателни за болниците, в които може да лежите - може да има проблем с условията или да ви предложат странни услуги. През този период може да имате проблеми със съня, както и някои заболявания от неясен тип. 

Съвет: заемете се с работа при психолог, тъй като всички проблеми с вашето състояние са свързани с психични притеснения. Също така коригирайте дневния си режим, следете за съня си. Именно качественият сън може да ви помогне във възстановяването. 

Скорпион 

Лилит навлиза във вашия сектор на приятелите, което означава, че още в края на юни 2024 г. може да имате сериозна тренировка на отношенията с най-близкото си обкръжение. Вероятно някой от екипа ви може да ви предложи да подпишете фиктивни документи или да се подложите на съмнителни здравни прегледи. По-добре не се съгласявайте, защото може да се окаже, че сте попаднали под влиянието на измамници. Също така през този период може да откриете, че някои от приятелите ви клюкарстват зад гърба ви. 

Съвет: Започнете да пишете, като наблягате на теми, които ви интересуват. Осмелете се да изкажете пред себе си мечтата, за която сте се срамували. И не забравяйте да помислите в какъв екип бихте искали да работите - може би имате нужда от нови хора. 

Стрелец 

Лилит навлиза във вашия сектор на кариерата, което означава, че професионалното ви име може да бъде "очернено" по някакъв начин. Например може да се сформира някакъв публичен скандал, свързан с работата ви, който да доведе до почерняване на постиженията ви. Възможно е например дори да ви бъде дадена някаква съмнителна титла или прякор, свързани с професионалната ви дейност. Също така в компанията, за която работите, може да има някаква фалшива документация и ситуация с назначаването на служители - внимавайте какви документи подписвате. Например от служителите ви ще се изисква да преминат медицински прегледи, а вие ще попълните документацията неправилно и това ще доведе до някакъв скандал. 

Представителите на тези три зодии ще се радват на късмет и промени през октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Представителите на тези три зодии ще се радват на късмет и промени през октомври

Автор Веселина Петрова

Съвет: Опитайте професия, от която досега сте се страхували. Може би отдавна сте искали да учите за таролог или нумеролог? Бъдете внимателни и към мъжете в семейството си - баща ви или съпругът ви може да има някакви здравословни проблеми. 

Козирог 

Лилит навлиза във вашия сектор на международните пътувания и обучението, което означава, че може да имате проблеми с документите за пътуване или някои образователни програми. Например, може да отидете на курс, но в крайна сметка да не получите дипломата, за която сте отишли там. Възможно е също така да имате много главоболия с документи от юридически тип. Например, ще ви се налага по-често да ходите в съда, за да водите някакво продължително съдебно дело. 

Съвет: Осмелете се да започнете да преподавате и също така да отидете на оздравително пътуване. Трябва сериозно да разширите разбирането си за здравето и уелнес, така че ще е добре да изкарате курс по някоя дисциплина. 

Водолей

Лилит навлиза във вашия сектор на големите финанси, което означава, че може да започнете да събирате документи за ипотека, заем или някакъв вид наследство. Ще бъдат намесени някои съмнителни или фиктивни неща - може да се наложи да създадете фалшиви документи, за да получите собственост върху някакъв апартамент. Освен това същият сектор от картата ви отговаря за хирургията и може да ви бъде назначена операция, но е по-добре сто пъти да си направите изследвания и да проверите диагнозата. Възможно е да получите безплатна процедура и в крайна сметка ще решите да си направите фиктивни медицински документи. Така или иначе, по време на лечението ви може да има някаква не съвсем адекватна линия на оценка на здравето. Има вероятност да се стигне и до интимни отношения, тъй като този сектор от картата отговаря за секса и страховете, свързани със собствената ви сексуалност. 

Съвет: Задължително започнете да се обучавате при психолог, тъй като Лилит активира вашите комплекси за отличия и педантичност. 

Риби 

Лилит навлиза в сектора на партньорството ви, което означава, че може да имате нов партньор, който да "разкрие" страховете и комплексите ви и да ви отвори очите за дълбоки изкушения и желания. Като цяло Лилит ще се занимава с взаимоотношенията ви с противоположния пол, така че да разпознаете за себе си какво сте готови да приемете в една връзка и какви въздушни замъци строите, вместо да гледате без розови очила на своя човек. Черната луна ще изостри и отношенията ви със заобикалящата ви среда - може да имате противник, съперник, определен човек, с когото ще работите чрез контакт със собствената си сянка. Това е онази част от вашата личност, която не искате да приемете. 

Съвет: Навлизайте в отношенията и комуникациите. Станете по-общителни, активни и лесни за общуване. Не се страхувайте да се популяризирате и да говорите за себе си - време е да напомпате уменията си за самопредставяне.

Най-точният месечен хороскоп на всички зодии за октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният месечен хороскоп на всички зодии за октомври

Автор Астролог - Ивелина Пенчева