Автор
Ева Григорова

Побесняха: Зрители се заканиха да бойкотират "Игри на волята" след снощния епизод

След тежък и драматичен елиминационен съвет на племето на Изгубените брокерът Цветелин Гешов бе принуден да напусне “Игри на волята" 5. Той беше един от най-подготвените играчи, но след пристигането си в Чистилището се превърна в основна мишена на вече създадената коалиция. 

View post on Instagram
 

Зрителите на шоуто обаче са много ядосани от развоя на събитията и масово коментират в социалните мрежи, че отпадане по този начин без битка е изключително несправедливо. Някои от тях дори се заканиха, че след тази случка спират да гледат риалитито. 

На плажа на Изгубените Цветелин беше посрещнат от Михаил Кръстев, Виолета Стайкова и Никол Дунев. Плувецът Михаил се спаси от Чистилището и изпрати на свое място Цвети Станева. 

Шампионката по калистеника откупи обратно мястото си в "Игри на волята" срещу 100 златни гроша преди началото на съвета и остави Цветелин в компанията на женското дуо - Виолета и Никол. Те бяха вдигнали мерника на Цветелин още със стъпването му в Чистилището и след гласуване го изпратиха вкъщи. 

View post on Instagram
 

Станаха известни номинираните от племето на Гладиаторите. След не по-малко драматичен съвет, в който моделът Калоян Митов предаде коалицията си с братята Михаил и Радостин, агрономът Даниел Димов и зъботехникът Иван Рълев ще трябва да се борят за мястото си в “Игри на волята". Срещу тях ще се изправят номинираните на Старейшините, които загубиха втората номинационна битка срещу Амазонките.

Ралица Паскалева стана майка за втори път
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ралица Паскалева стана майка за втори път

Автор Ева Григорова