Автор
Антония Михайлова

5 зодии, които ще претърпят внезапни промени в кариерата през октомври 2023 г.

Мислили ли сте да промените работното си място напоследък? Може би се чувствате претоварени и неоценени или работата ви вече не ви носи удоволствие? Зодията ви вероятно е една от петте, за които октомври е подготвил промяна в кариерен план.

Тази година октомври е специален месец. Вселената навлиза в програма за бързи кармични промени поради първото кардинално затъмнение в знака Везни. Звездите съветват всички да бъдат по-внимателни към финансовия сектор - до средата на октомври има голяма вероятност да правите ненужни покупки. Тъй като партньорството е една от ключовите теми на октомври, очаквайте предложения за нови възможности за работа от ваши приятели и познати.

Есен
Есен

Водолей 

В началото на месеца Марс ще премине в зодиакалния знак Скорпион и ще премине през работния ви дом, което ще окаже силно влияние върху кариерата ви. Ще почувствате мощен енергиен поток, който най-добре се използва за постигане на нови кариерни върхове. Това е и най-доброто време за стартиране на нови проекти, тъй като лунното затъмнение в Телец в края на месеца ще даде своята благословия. Бъдете дейни! 

Есен
Есен

Дева 

Началото на месеца, особено в периода от 8 до 10 октомври, няма да е от най-стабилните финансово - предстои среща на Марс във Везни и на Плутон в Козирог, както и преминаване на Венера във вашия зодиакален знак. Възможно е да има неочаквани промени във финансовия сектор - по-добре е да внимавате с разходите. Не пропускайте слънчевото затъмнение във Везни на 14 октомври – това събитие може да се окаже ключово за вашата кариера! Това е, което ще ви донесе яснота във финансите и кариерата. Може би най-неочакваната промяна във вашите финанси ще се дължи на повишение или нова оферта!

Есен
Есен

Стрелец

Стрелците също няма да имат най-лесния месец в кариерно и финансово отношение. Трябва да сте по-внимателни с разходите си. По-добре насочете средствата си към професионално израстване, защото Венера в Дева ще ви подкрепя. Преходът на Меркурий в зодиакалния знак Везни може да ви донесе приятна новина от стар познат, най-вероятно тази новина ще бъде свързана с вашите цели. През октомври помислете за дългосрочни планове: ако започнете да полагате усилия сега, то през пролетта звездите ще ви възнаградят за вашия труд.

Есен
Есен
Freepik

Козирог 

Дори и да не сте планирали да бъдете в светлината на прожекторите, събитията през октомври ще ви накарат да бъдете публична личност. И всичко това, защото слънчевото затъмнение във Везни ще премине през вашия 10-ти дом, който е свързан с репутация и професия. Възможно е в началото на месеца да получите предложение за смяна на работното място. Не вземайте прибързани решения – най-добре е да отложите важните решения за края на месеца, когато започва сезонът на Скорпионите.
 

Щастливци: Октомври ще донесе пари за тези 4 зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Щастливци: Октомври ще донесе пари за тези 4 зодии

Автор Теодор Муховски

Лъв 

Посветете периода на края на коридора на затъмнението и лунното затъмнение в Телец на размисъл върху професионалното ви израстване през последните 2 години. Помислете дали сте успели да постигнете резултатите, за които сте мечтали, с какви неуспехи е трябвало да се сблъскате, как сте се справили и били ли сте справедливо оценени. Време е за равносметка, скъпи Лъвове! Вие сте към края на цял цикъл от трансформации, бъдете готови за нов етап в живота си, включително в областта на кариерата. Трябва също да бъдете по-внимателни по отношение на финансите си - може би не получавате адекватното финансово възнаграждение, отговарящо на полагания от вас труд.

Жена, есен
Жена, есен
Freepik