Автор
Теодор Муховски

Нумеролог издаде пълния списък на късметлийски и опасни дни от октомври 2023 г. до август 2024 г.

В тази нумерологична прогноза е представен списък на дните, за които да внимавате през следващата година. Не ги пропускайте! 

Ето, че денят на есенното равноденствие вече е отминал, което означава, че годината наближава своя край. Време е да разберем какво ще ни донесе близкото бъдеще и новата, 2024 година. Нумерологът Ирина Лидерман ни разказа кои дни ще бъдат успешни през следващите 12 месеца и кога трябва да бъдем по-внимателни. 

Октомври 

2 и 11 октомври - Чудесно време за започване на нови начинания. Не забравяйте, че датата върху документите е от голямо значение. Ако тя е на 2 или 11 октомври, бизнесът ви ще бъде успешен. 

3 и 12 октомври - Добре е да работите, да си поставяте нови цели и да коригирате старите. Бъдете сигурни, че в тези дни ще бъдете чути без изкривявания и излишни интерпретации. 

Също така ви съветваме да внимавате: ако нещо ви дразни на 3, 12, 21 и 30 октомври, това означава, че имате непреработени кармични задачи. Те трябва да бъдат обработени, в противен случай ще останат с вас за дълго време. 

6 и 24 октомври - Подходящи дни за комуникация. Това може да бъде различен вид общуване - делово, романтично, с деца или приятели. Бъдете сигурни, че ще успеете да предадете смисъл на своите висшестоящи хора. 

5, 14 и 23 октомври - Това е време на рутина и вършене на обичайните, но необходими неща - правилното управление на времето ще ви позволи да бъдете максимално продуктивни. 

7 и 25 октомври - Тези дни ще са подходящи за общуване с близките - опитайте се да отделяте повече време за тях. Съвет: по-добре е да не преяждате на 25 и 10 октомври - не яжте пържена, нездравословна храна. През тези дни можете да се откажете от вредните навици. 

8, 17, 26 октомври - В тези дни може да ви се иска да философствате, да размишлявате - бъдете внимателни към мислите си. Опитайте се да не правите резки движения и да не променяте нищо. Обърнете внимание на сънищата - може да се появят важни съобщения. 

Ноември 

През този месец събитията може да ви подтикнат да промените възгледите си. Старите начини на мислене само ще ви пречат - не се отказвайте от новите начини на действие, те могат да ви помогнат много. Въпреки общата летаргия, вие ще получите голяма преднина. 

1 - 12 ноември - Опитайте се да завършите делата си. Несвършената работа трябва да бъде завършена преди 12 ноември. 

13 ноември - Новолуние. Не планирайте важни дела, които изискват максимална концентрация, по-добре е да ги отложите за 14 ноември. 

14 - 26 ноември - Периодът на нарастващата Луна е време, в което е добре да създавате нови неща, да развивате любовните си отношенията, да изграждате доверителни връзки в семейството - всичко това ще ви бъде от полза. Целият месец е в ретроградно движение на Юпитер и Уран, така че общото ниво на енергия и комуникация ще бъде по-ниско. Това време е подходящо за избавяне от лоши навици, разработване на режим, дисциплина и привикване към нови неща (диета, нова работа). 

1, 10, 19, 28 ноември - Време, в което ще искате да осъществите плановете на душата си, да си спомните детските мечти и да ги осъществите. 

2, 11, 20, 29 ноември - Много находчиви дни. Ще има много енергия - използвайте я за израстване, а не за клюки и притеснения. 

3, 12, 21, 30 ноември - Време за пробиви и нови идеи. Ако в тези дни усещате напрежение, това означава, че трябва да изразите себе си. 

5, 14, 23 ноември - Време за общуване. Не злоупотребявайте с тежка храна и алкохол. 

6, 15, 24 ноември - Дни за изграждане и укрепване на семейните отношения и романтиката. 

7, 16, 25 ноември - Дни за медитация, духовност и размисъл за смисъла на живота - опитайте се да не забравяте за настоящето. 

8, 17, 26 ноември - Дни на влияние, важно е да се работи върху силата на волята 

9, 18, 27 ноември - Тези дни са подходящи за анализиране на постиженията и грешките ви. Въздържайте се от тежка храна на 9 ноември. 

Декември 

Месец на активна подготовка за празниците и новогодишните тържества. Периодът на ретрограден Юпитер и Уран приключва, както и периодът на необоснован страх, който ни съпътстваше по-рано. Периодът на ретроградния Нептун също приключва и ще бъде възможно да погледнем трезво на себе си и на своите способности, без да изкривяваме своите заслуги. Ще има възможност да видим света и себе си в него без фалшиви възприятия. 

2, 11 декември - През тези дни си направете картички с желания, опитайте се да визуализирате мечтите си, запишете всичко, което искате да реализирате през новата година. Декември е подходящ за разгръщане на творческите ви способности. 

6, 15, 24 декември - Не бива да се противопоставяте на събитията, които ще се случат в този момент - те могат да бъдат решаващи за вас. Здравият разум ще влезе в действие през тези дни и ще можете да направите всичко. 

8 и 22 декември - Дни, в които не трябва да злоупотребявате с кафето, пържените и нездравословните храни. 

13 декември - На този ден ще навлезем в периода на ретрограден Меркурий, което означава, че от средата на месеца не трябва да споделяте плановете си. Картичките с желания трябва да се направят предварително, а другите желания трябва да се запишат на листчета или в тетрадка - не е необходимо да ги разтръбявате пред целия свят, те могат да бъдат изопачени. 

27 декември - Пълнолуние. Опитайте се да не предприемате пътувания в този ден, но можете да ги планирате за в бъдеще - купете ваучери и билети. 

Януари 

Целият януари е под егидата на ретроградния Меркурий, затова трябва да се въздържате от скъпи покупки, дългосрочно планиране и резки промени в настроението. 

1 - 10 януари - Период на почивка при намаляваща Луна. Почистване, пречистване, уединение - всичко това ще премине добре. 

7 и 21 януари - Опитайте се да се храните, колкото е възможно по-леко. Яжте храната с любов - това ще ѝ помогне да се усвои още по-добре. 

11 и 25 януари - Дните на новолунието и пълнолунието може да не преминат така, както бихте искали - опитайте се да не ги натоварвате. 

6, 15 и 24 януари - Дни на общуване. Ако нещо ви дразни в думите или поведението на близките - това означава, че има определени блокажи, трябва да обърнете внимание на тези моменти. 

17 и 26 януари - Бъдете внимателни през тези дни. Възможни са недоразумения на работното място, особено на 26 януари. 

3, 12, 30 януари - Дни на творчество, когато буквално може да бъдете залети от нови идеи. Използвайте ги за своето израстване, развитие, но гледайте реалистично на себе си. 

Ето кой командва живота на Гущерова: 4 астроложки са на заплата при нея
НОВИНИ
Автор Христина Кирилова

Ето кой командва живота на Гущерова: 4 астроложки са на заплата при нея

Автор Христина Кирилова

18 и 27 януари - Дни, в които може да не искате да работите - може да предпочетете да се отпуснете, да търсите развлечения и приключения. 

Февруари 

Това е уникален високосен месец, в който получаваме един ден повече. Освен това ще преживеем ретрограден Уран. Тази планета прави слабите по-слаби, а силните по-силни, като помага за постигането на целите. През февруари не бива да лъжете, да лицемерничите и ще трябва да се измъквате от ситуации, използвайки цялото си остроумие и въображение. 

10 и 24 февруари - Трудни дни. На 10 февруари е новолуние, а на 24 февруари е пълнолуние. През тези периоди са възможни непредвидени трудности и влошаване на здравето. 

11 - 23 февруари - Време за работа и активни действия. Особено на 16 февруари - опитайте се да планирате повече работа за този петък. 

3, 12, 21 февруари - Дни, в които рутинните и ежедневните задължения ще бъдат изпълнени до съвършенство - не ги пренебрегвайте. 

6 и 20 февруари - Опитайте се да не се поддавате на провокации, въпреки че много ще ви се иска. По-добре е да отдадете предпочитание на леките ястия и самоконтрола, медитацията, четенето на книги и разходките сред природата. 

7, 16, 25 февруари - Работни дни. Концентрирайте се върху целта си и не се разсейвайте с други неща. 

29 февруари - Добър ден - всичко планирано ще мине перфектно! 

Март 

1, 8, 17, 26 март - Бъдете тактични и избягвайте конфликти. Опитайте се да търсите компромис във всичко, но не се поддавайте на чуждото мнение. 

6 и 20 март - Придържайте се към диета. Тези дни са подходящи за работа, създаване и развитие на структура. 

10 март - Новолуние. Погрижете се за себе си, почивайте и набирайте сили. 

3, 12, 21 и 30 март - Добри дни за пътувания, макар и малки, но те ще преминат успешно. 

4, 13, 22 и 31 март - Период, в който трябва да отделите малко повече време на семейството си. Четете книги с децата си, разговаряйте с възрастните - всичко това ще даде усещане за уют и стабилност у дома. 

7, 16, 25 март - Бъдете внимателни към мислите и мечтите си. Може би е време да поработите малко повече върху себе си. 

Април 

Не забравяйте, че през целия април ни съпътства ретрограден Меркурий, който може да забави нещата и да обърка плановете. Въпреки това ще е много добре да направите нещо за тялото си, да тренирате във фитнеса - резултатите ще са бързи и много видими. Можете също така да изучавате някоя сфера на практика, да посещавате срещи и конференции, за да обменяте опит. 

5 и 19 април - Не преяждайте, въздържайте се от критика. 

8, 17 и 26 април - Ще успеете да решите собствените си проблеми, но не забравяйте, че късметът ви е във ваши ръце. 

8 и 24 април - Опитайте се да прекарате тези дни в комфорт - новолунието и пълнолунието могат да бъдат опасни. 

9, 18, 27 април - Дни, в които не трябва да рискувате пари и да се впускате в начинания. 

3, 12, 21 и 30 април - Ако сте в процес на търсене, насочете енергията си към общуване с противоположния пол. А ако сте във връзка или брак, избягвайте критиките през тези дни. 

Май 

Плутон е ретрограден - планетата на трансформацията и твърдото преструктуриране на личността. Това ще засегне особено онези, които са отлагали тази трансформация за неопределено време поради мързел, надявайки се да живеят в парникови условия. Това няма да се получи - Плутон поставя всичко на мястото му и ще го прави до средата на ноември. 

Това е време на осъзнаване. Ако последните 4-5 месеца са били преследвани от неуспехи, сега ще стане ясно какво е довело до тях. Време е да се отървете от ненужните неща: токсични хора, недолюбвана работа - разчистете пространството си без съжаление, за да могат новите неща да навлязат в живота ви. 

Май 2024 г. е много важен период, когато светът сякаш ще се прероди след всички сътресения и ще дойде време на нови енергии, вибрации и значения. Ще настъпи революция в съзнанието на много хора, възможни са дори промени в политическия живот на страната. 

1 - 7 май - Майските празници са подходящи за прекарване сред природата, с приятели. Намаляващата Луна благоприятства това. 

1, 10, 19 и 28 май - Време за общуване - опитайте се не само да говорите, но и да слушате. 

4 май - Въздържайте се от мазната храна и пригответе нещо леко - риба или птиче месо. 

8 май - По време на Новолунието може да ви сполетят нетипични осъзнавания. Например ще ви се прииска да се заемете с нова дейност - творчество или спорт. 

13 и 22 май - Чудесни дни за работа, не ги пропускайте. 

15 май - Чудесен ден за започване на нови начинания. 

18 май - Важен ден, в който може да се прояви нещо щедро от Вселената. 

19 май - Извършете пречистващи ритуали - ваната със соли ще ви помогне. 

23 май - Както се чувстваме, така и живеем. Ако всичко е наред, това означава, че се движим в правилната посока, ако ли не - необходима е корекция. 

Юни 

В края на този месец ще започне ретроградният Сатурн. Тази гигантска планета ще ни принуди да завършим всички проекти, които не сме имали време да реализираме по-рано, и ще ни даде сили да разработим нови правилни стратегии и да ги приложим. 

3 юни - Диетата и леката храна са идеалният избор за този ден. 

6 юни - Новолуние, почивайте повече през този ден. 

7, 16, 26 юни - Ще можете да изразите себе си и своите способности. 

8, 12, 21, 31 юни - Трябва да работите усилено - може да има много работа, пътувания и общуване. В тези дни е възможно напрежение в семейството. 

18 юни - Време за пречистване, релакс и медитация. 

22 юни - Пълнолуние. Не се опитвайте да свършите всичко, разпределете времето си по най-добрия възможен начин. 

Юли 

В края на месеца Венера става ретроградна и дългосрочните проекти може да увиснат на косъм. Агресията и липсата на духовитост може да помрачат живота. Не бъдете прекалено взискателни, не обръщайте внимание на грешките на близките си и се разсейвайте с други неща - само така ще успеете да запазите мира. В тези дни не се препоръчва извършването на козметични процедури и операции - само спешни, жизненоважни. Отложете всичко останало за есента. 

Кога е най-подходящият период за зачеване според зодията ви?
МИСИЯ БЕБЕ
Автор Woman.bg

Кога е най-подходящият период за зачеване според зодията ви?

Автор Woman.bg

2, 17, 31 юли - Лека храна, медитация. 

3, 12, 21 и 30 юли - Спокойни дни. 

8 и 18 юли - Време за романтика и общуване с любимите хора. 

4, 13 и 22 юли - Време за поставяне на основите, за нов бизнес и проекти. 

Август 

Това е интересен месец, когато Меркурий отново става ретрограден (23 август) и ще го усетим от 19-то пълнолуние. Венера, Нептун, Плутон и Сатурн продължават да са ретроградни. На 4 август е новолунието. 

1, 8, 17, 19, 26 и 28 август - В тези дни е възможно недоволство както от личния живот, така и от финансите. Те не са подходящи за сключване на брак, а също и за бракоразводни процедури. 

5, 14 и 23 август - Ще бъдете пощадени от илюзии и мечти, на които никога не е съдено да се сбъднат. Опитайте се да погледнете трезво на себе си и на живота си - намерете най-доброто и перспективното, което имате, и го развийте. 

6, 15, 24 август - Идеални дни за планиране. 

16 и 29 август - Изберете здравословна диета, не преяждайте. 

Годината 2024 ще бъде изпълнена с астрологични събития и ретроградни планети. Тя може да се нарече година на промяна както на лично, така и на глобално ниво. През новата година всеки ще има възможност да реализира потенциала си, особено с помощта на тези нумерологични подсказки.

Астроном с плашещи предсказания за колапса на нашия свят - той вече се случва
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Астроном с плашещи предсказания за колапса на нашия свят - той вече се случва

Автор Антония Михайлова