Автор
Ева Григорова

Обвиниха Лана Дел Рей в магьосничество и в използването на демонична енергия

Лана Дел Рей отвърна на нападките срещу нея, които се появиха в интернет, тя беше обвинена в “практикуване на магьосничество“ на един от последните си концерти.

Изпълнителката на Summertime Sadness се защити в Instagram, след като жена заяви, че е използвала “демоничната си енергия“, за да събори тълпа от хора по време на шоуто си.

“Каквото и магьосничество да прави Лана Дел Рей, магиите, които прилага върху музиката си, за да я направи привлекателна, тези демони са поканени в тълпата и във вас, когато присъствате“, твърди потребителката на Tik Tok Трейси Костън. "Тези демони ще унищожат живота ви." - допълни тя.

След това тя обвърза своите изявления с Библията, като каза на последователите си да “стоят настрана“ от носителката на Грами.

За да подкрепи твърдението си Трейси включи кадри от посетители на концерт на Лана Дел Рей, на които се вижда как част от публиката пада по едно и също време. Според Костън това странно явление се дължи на магьосничеството, което използва изпълнителката и е задействано от китариста на сцената.

38-годишната певица - чието истинско име е Елизабет Уулридж Грант - бързо отхвърли обвиненията, след като изгледала видеото.

“Ку***, познавам библейския стих по стих по-добре от теб“, отговори Дел Рей. “PS ти излъчваш енергия на супер гремлини. Не в добрия смисъл.“ - заяви тя.

Докато Дел Рей отрече да е магьосвала феновете си, певицата веднъж на шега каза, че се опитва да направи магия на Доналд Тръмп, за да сложи край на президентството му.