Автор
Ева Григорова

“Загубите ще бъдат много големи“: Ясновидка обяви изхода от войната в Израел

Ясновидката Инна Мишина предвиди събитията в Израел още през март тази година. Тя предупреди, че целият Близък изток ще гори, а също така прогнозира участието на Турция в конфликта. Сега ясновидката разказа как ще завърши палестинско-израелската криза.

Според нея тези събития могат да доведат до трета световна война. Ясновидката предсказа, че Европа и Съединените американски щати ще последват Израел до Палестина с бомби. Конфликтът ще донесе много смърт и страдание. На свой ред мюсюлманите ще вземат страната на ивицата Газа и ще се бият до последно.

“Ще има поражение и от двете страни, загубите ще са много големи. Израел е народът на Господа. Мисля, че няма да бъде унищожен. Може би земите ще бъдат отнети, но хората няма да бъдат унищожени. Тоест вероятно ще остане някакво парче за тях“, казва Мишина.

“Сблъсъците в ивицата Газа ще продължат от две до три години. Други държави ще се намесят. Ще има помощ както за Израел, така и за Палестина. Но ако трети страни не се намесят сега, Израел ще бъде обречен на унищожение“, каза Инна Мишина.

Ситуацията в Близкия изток ескалира на 7 октомври, когато територията на Израел беше обстрелвана от ивицата Газа, след което палестински радикалисти навлязоха в страната. Хамас обяви началото на операция “Наводнението в Ал-Акса”, а Израел официално обяви състояние на война и започна да нанася удари по ивицата Газа. По последни данни 800 израелски граждани и 560 палестински жители вече са станали жертви на конфликта.