Автор
Кристина Кирова

Ситнилска от "Игри на волята" се предаде: Ако можех да върна времето назад, пак бих си взела телефона

Албена Ситнилска, която се радваше на симпатиите на зрителите и определено беше сред фаворитите на "Игри на волята" 5, направи историческо нарушение на правилата, невиждано до този момент в България. Тя бе дисквалифицирана в снощния епизод на предаването, след като водещите показаха телефона и зарядното пред всички племена. 

View post on Instagram
 

Шампионката по кикбокс и таекуондо се превърна в първия дисквалифициран играч в шоуто в България и определено последствията за имиджа ѝ започват едва сега. Макар и снимките да са били през лятото и тя отдавна да е преживяла емоцията от неприятната случка. Но защо дори ѝ е хрумнало да наруши така грубо правилата и какво я е подтикнало да поеме риска, разказа самата тя в подкаст след епизода. 

Даниел от "Игри на волята" разказа за своите сексуални истории
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Даниел от "Игри на волята" разказа за своите сексуални истории

Автор Ева Григорова

Ситнилска говори без да заобикаля истината и директно заявява, че единствената причина за телефона в багажа ѝ била сестра ѝ, която имала нужда от подкрепа. А Албена, като добра сестра, намерила начин да ѝ я окаже, като престъпи правилата и използвала мобилното устройство единствено вечер. И очевидно е успяла да прикрие добре измамата си, тъй като продуцентите забелязали нередността чак месец след началото на шоуто. 

"Предпочитам да съм могла да помогна на сестра ми, отколкото това, че са ме хванали с телефон. Нали, ОК, не е честно за останалите играчи - те не са имали връзка с близките си, но в моя случай проблемът е наистина сериозен и нямаше как да я оставя", оправдава се Ситнилска. 

View post on Instagram
 

Спортистката е откровена, че дори и да можеше да върне времето назад, отново би нарушила правилата в името на сестра си.