Автор
Ева Григорова

Светлана Гущерова стана кръстница на малкия принц (СНИМКИ)

Съпругата на Христиан Гущеров е станала кръстница на принц, стана ясно от профила ѝ в Инстаграм. Моделката и бизнесдама е приела да бъде духовен родител на новопокръстения син на една от най-близките си приятелки. 

Светото тайнство се е състояло в тесен семеен кръг в столичен храм. 

"Щастлива съм, че бях избрана и получих тази отговорна задача да бъде кръстница на този малък принц. 

Обещавам му своята подкрепа, обич и доверие! И му пожелавам живот, пълен със здраве, късмет, мъдрост, любов и Божествена закрила!", написа Гущерова към няколко сторита в социалната мрежа. 

Кръстницата на малкия принц блести по време на церемонията с ефектна бледорозова рокля с пера, комбинирана с кокетна дамска чантичка в същия цвят и с перли. 

А преди малко стана ясно, че плеймейтката Светлана Гущерова и фолкпевицата Андреа са подготвили моминското парти на своята приятелка Златка Райкова. 

View post on Instagram
 

Русата сексбомба ще каже заветното „да“ на своя любим Карен на 23 септември, но преди това ще купонясва по женски до зори. „Вече започвам да се вълнувам много, защото искам всичко да бъде перфектно“, издава Райкова пред последователите си, но не издава все още нищо за щастливото събитие, освен че меденият месец ще бъде в Дубай.

Гущерова се похвали с автопарка си за милиони (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Гущерова се похвали с автопарка си за милиони (СНИМКА)

Автор Ева Григорова