Автор
Ева Григорова

Да или не: Емануела и Елвиса са заедно?

Любовната сага между Емануела и Мартин Елвиса изглежда, че продължава, макар и двамата да отричат публично възможността да се съберат. Припомняме ви, че певицата и настоящият участник в "Игри на волята" имаха дълга връзка, която непрекъснато беше съпроводена от събирания и раздели. Двамата се разделиха, уж окончателно, преди около година. Но кой знае...

View post on Instagram
 

Още с влизането си в шоуто Елвиса не пропусна да спомене отношенията си с фолкдивата и сподели, че те са приключили, защото били токсични, макар и двамата много да са се обичали. Просто били тежки характери и никой не е искал да отстъпи пред другия. Желанието им е било да се контролират взаимно, което е довело и до края на отношенията им. 

Моника от "Игри на волята" защити Емануела и нападна жестоко Мартин Елвиса
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Моника от "Игри на волята" защити Емануела и нападна жестоко Мартин Елвиса

Автор Ева Григорова

През последните няколко дни обаче в мрежата се завъртя клипче, на което Мартин почти е награбил Емануела, при това съвсем публично, докато тя се изявява на участие в дискотека. Във видеото ясно си личи как той я целува по корема, а певицата съвсем не се опитва да го отблъсне. И макар да се говореше, че клипът може би е стар, всъщност на заден фон звучи най-новата ѝ песен, която излезе преди по-малко от месец. 

View post on Instagram
 

В мрежата се заговори, че Емануела дори може и да е бременна от Елвиса. Пред "Телеграф" обаче певицата е категорична, че е приключила любовта си с Мартин и че слуховете са тотално неоснователни. Той от своя страна също заяви в профила си в Инстаграм, че отношенията му с фолкдивата са останали в миналото.