Автор
Ева Григорова

Унижението, на което Джейда подложила Уил Смит и заради което няма връщане назад

През тази седмица Джейда Пинкет Смит направи признание, което разтърси Холивуд. Тя разкри, че със съпруга ѝ Уил Смит всъщност не са двойка от цели 7 години и въпреки че не са се развели, те отдавна живеят отделно. Новината предизвика вълна от коментари и разнопосочни мнения, а вътрешен човек близък до двамата дори разкри кога бракът им всъщност е приключил окончателно.

Джейда забила последният пирон в ковчега на брака си по време на интервю в собственото си шоу, по време на което официално призна, че е изневерила на съпруга си, а това накарало Смит да се почувства изключително унизен.

Източникът допълнил, че двойката всъщност е работила върху възстановяването на брака си зад кулисите дълги години, дори и след изневярата на Джейда, чак до юли 2020 г., когато тя потвърди в съвместна поява в ефир с Уил, че е имала връзка с певеца Август Алсина.

Бомбастичната изповед, която беше излъчена в шоуто на Джейда във Facebook Watch Red Table Talk, толкова унизила 55-годишния Уил, че в крайна сметка се е оказала последната капка за актьора, що се отнася до бъдещето на брака му .

“Джейда подпали брака си из основи, когато заведе Уил в Red Table Talk и го унижи публично пред света“, каза вътрешният човек пред DailyMail.

Уил е бил особено наранен от факта, че е защитил съпругата си публично, когато Август за първи път разказал пред медиите, че е имал връзка с Джейда - само дни преди тя да потвърди истината в шоуто си.

“Уил защитаваше Джейда от обвинения в изневяра по време на аферата. Той наистина вярваше, че тя не е изневерила. Нямаше връщане назад от това и Джейда също знаеше това.” - допълни източникът.

По време на тяхната изповед на Red Table Talk, Джейда разкри на света как е започнала връзката си с Август - въпреки че тя настоя, че по това време тя и Уил са преминавали през "труден" период и са били “скъсали".

Джейда добави: “Изпитвах много болка и бях много сломена. В процеса на тази връзка определено разбрах, че не можеш да намериш щастието извън себе си.”

“Просто исках да се чувствам добре. Беше минало толкова много време, откакто се бях чувствала добре... и беше наистина радост просто да помогна за излекуването на някого.“

Нейното признание дойде, след като Август гостува при водещата Анджела Йи от The Breakfast Club на 30 юни същата година и ѝ каза, че е бил влюбен в Джейда по време на връзката им – на която той каза, че е посветил "години от живота си“.

“Отидох при Уил Смит и проведохме разговор поради трансформацията на техния брак към партньорство в живота… той ми даде благословията си“, каза Август.

“Напълно се отдадох на тази връзка в продължение на години от живота си и аз наистина и наистина, наистина дълбоко я обичам и изпитвам много любов към нея.“

Джейда обаче категорично отрече твърденията на Август, че Уил му е дал “разрешение“ да продължи връзката си със съпругата му, като същевременно отбеляза, че се чувства “странно“ да говори за отношенията си с певеца, при това толкова години по-късно.

Въпреки това и тя, и Уил казаха, че са работили, за да достигнат до “ново място на безусловна любов“ през годините, откакто се е случило.

В сряда Джейда направи драматичен обрат на това изявление, като заяви пред света в откровено интервю за NBC News, че те всъщност са били разделени от 2016 г. - същата година, в която тя започна връзката си с Август - четири години преди разговорът в нейното шоу да се проведе.