Автор
Христина Кирилова

И Оскарът за най-лоша рокля отива при...Джейда Пинкет Смит! (снимки)

След двегодишна пауза, церемонията по връчването на наградите Оскар е подновена. Снощи бе първото издание от началото на пандемията и звездите най-накрая се разходиха по червения килим, преди някои от тях да получат така жадуваната статуетка.

Както винаги, някои бяха изключително елегантни и красиви, докато други просто се провалиха с избора на тоалет. Може би в старанието си да бъдат различни и шармантни. А ето кои дами успяха да шокират света с нелепи модни решения:

Колкото и да ни е неприятно, трябва да отбележим, че едно от първите места за най-лошо облечени звезди снощи, се отрежда на сензацията Били Айлиш. Певицата, която заряза широките дрехи и се ориентира към по-женствена визия в последно време, определено не беше случила на тоалет. Огромната ѝ черна рокля с дължина до земята наподобява по-скоро палатка или впечатляваща завеса и никак ласкаеше фигурата ѝ. Единственото, което се вижда от Били Айлиш е прекрасното ѝ лице и раменете ѝ, но като че ли самата тя сякаш се беше загубила в роклята.

Класацията за най-нелеп тоалет продължава с Винъс Уилямс, която реши да заложи на сексапила. Но и доста прекали. Гърдите ѝ едва се задържат в прилепналата бяла рокля с огромно деколте.

Кристен Стюарт също изненада всички с визията си снощи. Причината обаче далеч не е начинът, по който ѝ стои тоалетът, а по-скоро че едва ли някой би уважил Оскарите с подобен подбор на дрехи. Но трябва да признаем - Кристен определено показа супер тяло, макар и да се разходи по червения килим в скандално къси шорти, комбинирани с бяла риза, разкопчана в средата и обикновено черно сако.

Продължаваме с една дама, която вчера се оказа ябълката на раздора, при това на сцената! Става дума за съпругата на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит. Припомняме ви, че Крис Рок си позволи неуместна шега с нея, а за наказание получи шамар лично от Уил и то пред очите на цял свят. Може да се каже, че точно тази дата не е била късметлийска за Джейда, тъй като отнесе доста критики за огромната рокля, с която се появи на церемонията. Но макар моделът да не бе фантастичен, трябва да отбележи, че този нюанс на зеления цвят ѝ пасва отлично.

Друг, доста стряскащ, тоалет бе избрала гримьорката на звездите Джулия Върнън. Роклята ѝ бе крайно неподходяща за фигурата ѝ, а в комбинация с черния клин и кубинките, вероятно е предизвикала мнозина да се замислят дали е възможно да извикат "модната полиция".

Дотук класацията ни за критично облекло на Оскарите може да приключи и по-скоро бихме определили последното попълнение като "компромисно". Мила Кунис, която е сред любимите красавици на Холивуд, този път не бе съвсем перфектна. Тя заложи на рокля с прелестен дизайн в цвят, който несъмнено ѝ отива, но платът беше по-скоро неподходящ. Тя заложи на сатен, който изглежда бляскав и нежен, но уви - лесно се намачква.

А сега нека се насладим на далеч по-сполучливите модни решения, които бяха истинска радост за окото.

Сред най-добрите визии бяха тези на:

Джесика Частейн

Зендая

Никол Кидман

Лили Джеймс

Мария Бакалова

Джейми Лий Къртис

А на вас кой тоалет ви хареса най-много от снощната церемония? Споделете ни в коментарите.

Четете още: Защото Dior означава класа: красотата на бронежилетките или ревю по време на война