Автор
Кристина Кирова

Щастлива и по чорапи: Бившата жена на Борис Солтарийски се омъжи (снимки)

Аделина, която някога беше популярна като горещата съпруга на Борис Солтарийски, се омъжи повторно. Гримьорката и певецът бяха семейство години наред, двамата имат и дъщеря. Но уви - любовта им не е преминала през теста на времето и в началото на годината се завъртяха слухове, че бракът им е пред провал. 

Имаше редица доказателства за достоверността на клюката. Като се започне от факта, че Аделина замина за САЩ за постоянно, а Борис беше забелязан да посреща рождения си ден през март в парти компания, но от Аделина нямаше и следа. 

View post on Instagram
 

Каква е била причината за раздялата между двамата и до днес не знаем, но бившата г-жа Солтарийска е продължила уверено напред и е срещнала нов мъж. Двамата сключиха брак само седмица, след като се сгодиха. От снимките в мрежата се вижда, че сватбата е била на яхта, като Аделина е била в красива булчинска рокля и по чорапи, а избраникът ѝ -  по дънки и риза. 

Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня: Истината зад внезапния разрив
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня: Истината зад внезапния разрив

Автор Антония Михайлова

Както Hotnews.bg единствен писа младоженецът е бизнесмен с една брак зад гърба си, точно като булката. Тя вече не се представя като Солтарийска в социалните мрежи, а върна бащината си фамилия Димитрова. Сватбата е била на брега на океана, а роклята на Аделина съперничи на дрехата на Златка Райкова със щедрото деколте. 
Борис Солтарийски засега не е последвал примера на бившата си и все още официално е ерген.