Автор
Ева Григорова

Истинско ангелче: Вижте супер сладкото бебе на Парис Хилтън

Парис Хилтън изненада феновете си в Instagram в четвъртък. 42-годишната Парис показа на своите последователи деветмесечния Финикс Барън Хилтън Реум, нейния син от съпруга ѝ Картър Реум, наричайки го "бебе ангелче“.

Поводът беше първото посещение на момченцето в Ню Йорк. Манхатън има семейно значение за Парис. Това е мястото, което нейната по-малка сестра, Ники Хилтън, нарича дом заедно със съпруга си Джеймс Ротшилд и трите им деца.

View post on Instagram
 

На снимките се вижда, че Финикс е облечен в Burberry отгоре до долу, а именно с карирана риза, съчетана с панталони и изискани обувки.

Манхатън не е просто семейно убежище за Париж, там тя представи и най-новата си песен, Lighter, която е в колаборация с музикалния маестро Стив Аоки.

Малко по-рано през изминалата седмица пък Парис коментира предстоящото излизане на мемоарите на нейната близка приятелка Бритни Спиърс. Парис, която издаде собствените си мемоари по-рано тази година, направи паралели между двете книги, особено при разкритието за техните аборти.

View post on Instagram
 

"За мен това беше изключително лечебно“, разказа Парис. Тя добави: "Трудно е да преразгледаш спомени, които предпочиташ да забравиш, но обсъждането им е жизненоважно. Това е терапевтично, освобождава. И уверява безброй други, които са се сблъсквали с подобни ситуации, че не са сами.“

Предстои на 24 октомври Бритни да издаде дълбоко лична и разтърсваща книга, разкриваща неразказани истории от нейния живот.