Автор
Ева Григорова

Григор Димитров показа новата си тръпка (СНИМКИ)

"Лудост, моята любов" - това написа Григор Димитров в Инстаграм и разпространи кадри на луксозно жълто Ламборджини. 

Нашият тенис талант е отново ерген, след като се раздели с красавицата Мадалина Геня. Моделката премахна снимките си с Григор, а той отвърна със същото, като в профилите му в социалните мрежи вече няма и следа от доскорошната му любима. 

Румънските съседи продължават да разискват причините за този любовен крах. Една от версиите твърди, че Григор Димитров е от мъжете със слаби ангели, които често обичат да прехвърчат "от цвят на цвят". 

Жертва на тази му слабост се оказала и Мадалина, отбелязват те, въпреки че тези твърдения не са подкрепени с конкретни доказателства. 

Преди дни първата ни ракета в мъжкия тенис сподели загадъчно послание. Той качи стори в Instagram с текст "No money can byu loyalty" ("Парите не могат да купят вярност"), загатвайки може би причината за раздялата помежду им. 

Постът е придружен с картинка на лъв, който е опора на жена с лък, въпреки че тя го убива, забивайки сама няколко стрели в гърба му, предава "24 часа". 

Българинът е смятан за плейбой в световния тенис. Той е бил влюбен в големи имена в международния спорт като Серина Уилямс, Мария Шарапова, но и други знаменитости като Никол Шерцингер или Лолита Османова. Дълго време се говореше, че Григор Димитров изневерява на половинките си, тъй като скача от "цвете на цвете".

Лолита срещу Мадалина: Жените на Григор Димитров влязоха в сблъсък една срещу друга
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Лолита срещу Мадалина: Жените на Григор Димитров влязоха в сблъсък една срещу друга

Автор Ива Петрова