Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, шансовете ви за нова любов през ноември се увеличават. Вземете правилните решения за живота си

Скъпи Овни, последният месец на есента няма да донесе драстични промени в живота ви. Най-трудно ще ви е обаче първата половина на ноември. Така че трябва да обърнете специално внимание на управлението на вашите емоционални и професионални дела. 

Този месец се очакват важни решения в бизнеса/работата ви, където ще се сблъскате с конфликти, конкуренция и цялата тази ситуация често ще ви създава напрежение и ще ви кара да се намирате в постоянен стрес! Фокусирайте се върху своя потенциал и опит, без да се влияете от хора, които искат да ви пречат! 

Жена и есен
Жена и есен
Freepik

Много важно да вземете правилните решения за живота си. Комуникацията вероятно ще бъде предизвикателна. Опозицията на Меркурий с Уран увеличава рискът от парични загуби. Събитията могат да дойдат неочаквано и може да се почувствате, че губите контрол, но ако останете спокойни, ще можете да изградите по-здрава основа за всичко. Слънцето преминава до 22 ноември през вашия VIII дом, сектора на риска, опасността, чуждите пари. 

Затова трябва да сте нащрек, да внимавате за детайлите, дори и за най-незначителните. Някои започнати проекти могат да бъдат забавени или дори спрени. През втората половина на ноември ще можете да наваксате. Ще има благоприятни аспекти, които ще ви подкрепят. Ще бъде по-лесно за амбициозните ви планове. Меркурий ще донесе просперитет и стабилност в повечето области. Не се колебайте да прегледате това, което е ясно установено спрямо вашите реални нужди. 

5 зодии, на които ноември ще донесе огромна промяна и нова любов
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5 зодии, на които ноември ще донесе огромна промяна и нова любов

Автор Антония Михайлова

Мнозина ще имат трудности със заспиването. Прекаляването с алкохола е строго противопоказно. Пазете кръста и се опитайте да не настивате. През втората десетдневка на месеца, ще имате отлична възможност да установите силни връзки с правилните хора и да придобиете полезни запознанства. 

Венера увеличава шансовете ви да спечелите вниманието на човек, когото харесвате. Ще се подобри личният ви живот значително. Тези, които вече имат връзка, ще преминат на ново ниво, а свободните представители на знака ще имат повече възможности за срещи.

Влюбена двойка
Влюбена двойка