Автор
Антония Михайлова

5 зодии, на които ноември ще донесе огромна промяна и нова любов

През ноември Скорпион има силата напълно да промени семейното положение и дори внезапно да донесе нови запознанства на всеки знак от зодиака. Астрологът и гадател на таро Юлия Лифанова разкрива кои знаци от зодиака имат най-голяма вероятност да бъдат покосени от стрелите на Купидон.

Влюбена двойка
Влюбена двойка
Freepik

Сферата на взаимоотношенията ще бъде в центъра на звездното влияние през ноември, тъй като на 9 ноември Венера - планетата на отношенията и любовта, навлиза в знака Везни, а там тя се свързва с възела на миналото. Много от нас ще имат нужда да се върнат към бившата си любов, за да осмислят някои моменти от миналото си с нея и да осъзнаят какво наистина искат да имат до себе си в настоящия момент.

Това означава, че всички ние буквално ще се сблъскаме с конфронтация между миналото и настоящето, осъзнавайки доколко нашите очаквания са се оправдали или не. Около 27-28 ноември ще бъдем готови ясно да си дадем сметка за ситуацията, в която се намираме, и да си отговорим на въпроса - искаме ли да продължим с настоящия партньор, или не, чувстваме ли се щастливи с него, или имаме нужда от промяна.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Най-яркото събитие в сферата на отношенията ще се случи на 13 ноември – на този ден ще видим съвпад на Марс, Луната и Слънцето, което може да даде повод за появата на нови дълбоки емоционални връзки. Освен това човек може да се появи в живота ви сякаш случайно, но в крайна сметка връзката ви с него обещава да бъде светла и дълга.

Но Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември ще донесе внезапно разширяване на връзките в живота ви – Слънцето ще се свърже с Марс в Стрелец, което може да донесе важни решения между партньорите.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Скорпион 

Нов и страстен почитател може да се появи в живота ви през ноември, и то от работното ви място. Възможно е да се зароди романс с колега или с човек от сферата на медицината, финансите или военното дело. 

Близнаци 

Ще изясните ситуацията в отношенията с половинката си и може да се стигне до раздяла. Въможно е пратньора ви да не му хареса решението ви и да се опита да промени решението ви. но ако сте взели твърдо решението си да продължите напред без него, нищо не може да ви разколебае. Ще почувствате готовност да отворите нова глава в живота си с леко сърце.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Рак 

През ноември може да развиете нова страст, свързана с недвижимите имоти и интериора. И именно на тази основа можете да срещнете нов специален за вас човек. Това ще бъде ярък флирт и страст, която ще изпълни сърцето ви внезапно.

Водолей 

През ноември може да вземете важно решение, свързано с отношенията с партньора ви, особено ако той отхвърля развитието на връзката или възможността да имате деца. Това му поведение може до известна степен да ви отчужди от него и да фокусира вниманието ви върху събствените ви потребности. Ще сте склонни да се впуснете в нов романс, но внимателно преценете човека срещу себе си.

Драматичен край на годината очаква тези 3 зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Драматичен край на годината очаква тези 3 зодии

Автор Теодор Муховски

Телец 

Въможно е да срещнете нова любов. Обектът на вашите желания ще бъде финансово силен. Неслучайно с появата си в живота ви той моментално ще повдигне самочувствието ви. Вероятно желанието за започване на връзка ще дойде от него, а не след дълго от може да получите и предложие за брак.