Автор
Ева Григорова

Георги Блажев стана баща за втори път, Гала направи зашеметяващ жест (СНИМКИ)

Ива Папазова дари Георги Блажев с прекрасна дъщеричка. Писателят и панелист от предаването на Гала "На кафе" Георги Блажев стана баща за втори път. Неговата половинка Ива Папазова го дари с дъщеря, която кръстиха с прекрасното име София. Той разкри, че е присъствал на раждането, но е бил скрит зад параван. 

View post on Instagram
 

Блажев публикува снимка с Ива и малката София и написа трогателен пост по случай раждането на дъщеря си, в който не пропусна да благодари на половинката си за смелостта и силата. 

"София Блажева, освобождавам четиристаен апартамент с гледка към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И понеже се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това - зодия Везни си. Ива Папазова, ти си много по-смела, силна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, глезя и заслужавам. Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си купувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата любов и тревога в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна". 

Водещата Гала направи оригинален първи подарък за бебето - тя купи всички вестници от датата на раждането, както и сребърна лъжичка, която може да се гравира с името ѝ. 

View post on Instagram
 

Ива Папазова е завършила актьорско майсторство при Стефан Данаилов, но работи в телевизия зад кадър. Докато чакала щастливото събитие, слушала наставленията на Гала по телефона и дори отбелязала, че водещата има толкова успокояващ глас, колкото преподавателя ѝ Данаилов. 

Второто дете на Блажев, който има син от първия си брак, е зодия Везни, макар че колежката му Ромина Андонова бе заложила, че ще се появи на бял свят под знака на Скорпиона.

Панелист от "На кафе" иска да предложи брак на ученичка на Стефан Данаилов
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Панелист от "На кафе" иска да предложи брак на ученичка на Стефан Данаилов

Автор Ева Григорова