Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Лъвове, през ноември не преяждайте

Скъпи Лъвове, ноември носи усещане за общо неразположение, дори без обективна причина. Това може да доведе до скука, тъга или умора, засягащи близките отношения. Въпреки това, тази фаза може да бъде възможност за размисъл върху проблемите, които са ви притеснявали, и ценни прозрения могат да се появят, след като това чувство се разсее. 

Време е да се отворите за нови преживявания и размисли, но избягвайте да действате импулсивно. Способността ви да бъдете креативни във всяка работа, дори най-простата и досадна, ще бъде много полезна. Имате страхотни идеи - използвайте ги. Успехът в делата ви не идва от само себе си, а само с труд и усилия от ваша страна. 

Не е изключено някои Лъвове да чувстват определени материални ограничения, но те вероятно имат ролята да ви стимулират да се научите на чувство за мярка и да станете по-отговорни в управлението на парите. 

Избягвайте преяждането, както липсата на сън или нездравословните навици. Терапиите, които ви помагат да се справите по-добре с емоциите си, могат да бъдат полезни за вас. Погрижете се за себе си, поставете граници и не поемайте отговорности, с които не можете да се справите. 

Около средата на месеца, Слънцето, вашият управител на знака, е в опозиция с Уран, управител на 7-я ви дом (връзки, партньорства, брак), а Марс също формира опозиция с Уран. Тези опозиции протичат по оста на вашите IV и X дом, което означава, че могат да възникнат напрегнати моменти в отношенията на двойките или в семейния живот. 

Време и двамата партньори да положат усилия за постигане на споразумение и намиране на общ път, в противен случай съществува риск връзката да се влоши или дори да се стигне до раздяла. Ако сте въвлечени пък в неофициална/тайна връзка, може да получите всякакви изненади, не непременно приятни.

Кога се раждат перфектните жени: Комбинацията от година и зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Кога се раждат перфектните жени: Комбинацията от година и зодия

Автор Теодор Муховски