Автор
Ива Петрова

Ромина Андонова призна в ефир: Никога не отказвала на съпруга си

Миската Ромина Андонова шокира всички, признавайки в ефира на Нова тв, че никога и по никакъв повод не отказва секс на мъжа си Дарко Тасевски. 

Повод за откровенията бе находка на Георги Блажев за жабите, които се оказа, че се правели на умрели, ако не им е до "палуване" с партньора. 

Ромина обаче не била жаба, а жена, затова и да "умирала", нямало да лиши съпруга си от ласки. 

View post on Instagram
 

Тя разказа, че когато Дарко, например, е на лагер и отсъства седмица и повече, тя се занимава с всичко - с децата, с работата, с домакинството и ѝ идва "ташкън". Въпреки това, когато Дарко се върне и я "налази", тя откликва. Иначе той щял да отиде при друга, или да реши, че тя му изневерява. 

"Така, де, ние не сме жаби и знаеш ли какво ще роди мозъкът на партньора ти?! Затова предпочитам да съм му винаги на разположение", смее се Ромина, пише "Лупа".

View post on Instagram
 

Зрителки обаче коментираха, че жената не е създадена да бъде в удобство на мъжа си и че ако един мъж е решил да ѝ слага рога, то ще го направи, дори тя да прави секс с него по пет пъти на ден.  

"Изневерява ли, ще изневерява, а ако е свестен мъж и те обича наистина, не би го направил, дори и да си изморена или просто да не ти е до това", пишат възмутените дами.