Автор
Кристина Кирова

Като холивудска звезда: Ромина Андонова засия на метри от Кейт Уинслет (снимки)

Ромина Андонова е от дамите, с които България се гордее. Тя бе обявена за най-красивата жена в родината за 2010-а година, но истината е, че е умопомрачително хубава и секси и до ден днешен. Дори и след три раждания и 12-те години, изминали след като получи титлата "Мис България", изглежда страхотно и гордо може да представи страната ни, дори и в Холивуд.

Точно това се случи през последните дни на световната премиера на "Аватар: Природата на водата" в Лондон, където Ромина засия на метри от величия като Кейт Уинслет и Джеймс Камерън. Красивата българка сподели и снимки от събитието, от които виждаме, че е била с любимия си Дарко Тасевски, а тоалетът ѝ е бил в пълно съзвучие с бляскавата обстановка.

View post on Instagram
 

"Грандиозно и впечатляващо!
Няма как да не споделя колко съм щастлива, че имах възможността да присъствам на световната премиера на АВАТАР:ПРИРОДАТА НА ВОДА в Лондон и то заедно с Дарко , който между другото е голям #киноман.

View post on Instagram
 


Честно казано с него имахме нужда точно от това- да бъдем заедно [сами] и то в друга среда, различна от обичайната. Е, какво по-подходящо от една световна премиера в Англия.

Да бъдеш част от такова мащабно събитие и то на метри от хора като Кейт Уинслет, Зоуи Салдана, Сам Уъртингтън, Джеймс Камерън и др. е повече от вълнуващо. За мен това е признание за добре свършена работа през годините и доказателство, че човек трябва да мечтае мащабно", сподели развълнуваната Ромина.

Четете още: Катрин Зита-Джоунс позира с екстравагантна рокля заедно със сина си (СНИМКИ)