Автор
Ива Петрова

Бащата на Бионсе: Азис създава нова ера, той е като дъщеря ми

Д-р Матю Ноулс, бащата на Бионсе, бе за първи път в България по повод на музикално събитие. Матю е роден в Алабама, завършва икономика и бизнес администрация в Тенеси и започва пътя си в бизнеса като продавач на медицинско и офис оборудване. 

През 1992 г. напуска работата и създава музикална компания. Точно под нейната шапка се ражда прочутата група Destiny's Child, чийто голям скок през 1997 г. е договор с "Колумбия рекърдс". 

В най-популярната женски R&B група за всички времена пее дъщерята на д-р Ноулс - Бионсе. Кели и Мишел са другата част от триото. По-късно и сестрата на Бионсе - Соланж, също има своите успехи на сцената. 

View post on Instagram
 

"Вашата звезда Азис е като моята дъщеря Бийонсе. Той създава нова ера с неговата смелост да се превъплъщава и да обединява всички хора на планетата - не само хората от ЛГБТ, но и различните раси. Именно това направи моята дъщеря с един от първите си концерти.", каза д-р Матю Ноулс, цитиран от "България днес".

View post on Instagram
 

И допълва, че е горд с децата си.

"Мога да кажа, че съм горд с дъщерите си - Бийонсе и Соланж. Те промениха пейзажа в тази индустрия. Много съм благодарен за всичко, което ни се случва", казва още Матю за "24 часа".