Автор
Ева Григорова

Всичко приключи: Мария се произнесла за побоя от Миро?

Сагата, която започна през март месец, когато фолкдивата Мария е подала жалба в полицията след жесток побой от страна на третия ѝ съпруг - Мирослав, вече е приключила официално. Не само че той е бил напълно оневинен и певицата продължава публичното си мълчание по темата, но и според "България днес", гаранцията която платил, за да бъде освободен, в размер на 2 хил.лв., вече му е върната. 

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че след нощта на побоя, случаят беше отнесен в съда и в официалните медии, като Мария не споделяше никакви подробности, дори не признаваше какво се е случило, а единствено благодареше за вниманието и загрижеността от страна на феновете и на обществото. Но е факт, че Мирослав бе задържан и имаше повдигнато обвинение за заплаха за убийство, Мария е можела да предяви иск и за нанесена лека телесна повреда, но тя така и не го направила. Всъщност, по информация на "България днес", певицата дори споделила пред прокурора, че иска да оттегли обвиненията си и съжалява, че е подала жалба. 

View post on Instagram
 

Към днешна дата, разследването е прекратено и двамата съпрузи са си все така заедно и поне привидно, са все така влюбени. Мария изтъкнала, че с мъжа ѝ обичат грубото общуване и редовно си подмятали фрази като "Ще те убия" и "Ще те утрепя". Също така признала, че му прощава, че я е ударил и не се страхувала за живота си.