Автор
Ева Григорова

Всички останаха без думи: Денислава от "Игри на волята" размаза безпощадно майка си Виолета (видео)

Денислава определено очарова зрителите и участниците в този сезон на "Игри на волята". Блондинката, освен че оставя без дъх мъжката част от аудиторията с красотата и сексапила си, се оказа и много силна. Тя успява да се пребори с всякакви предизвикателства в шоуто и по всичко личи, че е хубаво момиче с мъжка сила. 

View post on Instagram
 

Когато обаче стане ясно, че именно Виолета е майка ѝ, става ясно, че Денислава е учена от малка да се бори безмилостно и до последно. Дори и когато ѝ се налага да излезе срещу жената, която ѝ е дала живот. 

В снощния епизод двете се изправиха една срещу друга, тъй като в момента Дени е част от "Старейшините", а Виолета от "Гладиаторите" и избраха да си съперничат в безмилостна битка, в която едната да бъде избутана от другата във водата. Е, Денислава сподели преди играта, че е с противоречиви чувства да излезе срещу майка си, но всъщност борбата беше смазваща за Виолета и загуби и двата рунда. 

View post on Instagram
 

Русокосата хубавица толкова безмилостно се бореше срещу Виолета, че останалите участници останаха без дъх. А след играта Ралица Паскалева дори шеговито я попита: "Вие двете наистина ли имате роднинска връзка?". Но Виолета беше категорична, че точно така е учила дъщеря си да се бори, независимо кой стои срещу нея.