Автор
Ива Петрова

Виктория Джумпарова е новата „Мисис България“

Топмоделът Виктория Джумпарова е новата носителка на титлата „Мисис България“. Красавицата бе избрана измежду повече от 300 кандидатки, като журито отряза участнички от конкурса от предишни години.

Джумпарова стана Мисис България Universe, като в момента помага на семейния бизнес, свързан с верига заведения за здравословно хранене. 

Мисис България International - Елизабет Николова, е на 31 г. от град Симитли, работи като управител връзки с клиенти в американска Ай Ти компания. 

Бивша лекоатлетка - шампионка по бягане с препятствия за 4 региона в Италия, мечтае да стане диетолог.

 Мисис България Europe - Румяна Иванова, е на 48 г. от Варна, моделиер конструктор, собственик на модно ателие, бивш състезател по фитнес бикини. 

Мисис България World - Яница Жекова-Тонева, е на 32 г. от Димитровград, по професия счетоводител, по душа пътешественик. 

Четвърта е Десимира Лазарова, на 25 г., от Благоевград, завършила готварство, има бутик за дрехи. Трета е Кристина Илчева, на 33 г., от Пловдив, завършила мениджмънт в Университета на гражданска авиация в Санкт Петербург. 

Втора e Станислава Мутова, на 36 г., от Казанлък, с онлайн бизнес. 

Първа подгласничка е Елена Малева от Гоце Делчев, лайф коуч, писател и издател.

„Майка на България“ стана Валерия Иванова, на 42 г., от София, психолог в главна дирекция „Охрана“. Специална награда за най-добро представяне получи Теодора Иванова, на 43 г., от Бургас, брокер на недвижими имоти. Приза за естетика получи 23-годишната Габриела Станкова.