Автор
Антония Михайлова

Вижте как изглеждат най-красивите близначки в света днес и делата им, заради които родителите им се гордеят с тях (Снимки)

Ава Мари и Леа Роуз се сдобиват с високопоставената си титла "Най-красивите близначки в света", когато са само на 7 години. Майка им - Джаки Клементс, винаги е вярвала, че дъщерите ѝ са най-съвършените създания на Земята. Защо тогава да крие красотата им от света? 

Гордата мама решила да организира първата фотосесия за момичетата, когато те били само на шест месеца. Агенциите за модели веднага харесали снимките, но тогава Джаки осъзнала, че няма да може да се справи с три деца (момичетата имат и по-голям брат) и в същото време да се грижи и поддържа имиджа на два толоква мънички и невръстни модела като тях.

View post on Instagram
 

Но когато момичетата пораснали и навършили 7 години, нещата за майка им станали много по-лесни. Тогава Джаки дори не трябвало да изпраща фотографии на агенции - тя просто публикувала снимка с дъщерите си в социалната мрежа и на следващата сутрин те се събудили известни.

Припомняме, че тогава всички световни медии писаха за тях, а най-престижните модни агенции бяха щастливи да предложат работа на Ава и Леа.

View post on Instagram
 

Днес момичетата вече са на 13 години. Те са успешни модели и блогъри, като 1,8 милиона души следват техния блог. И всичко това напук на факта, че почти всяка публикация на страницата им е рекламна. 

Понякога родителите на Леа и Ава също участват в снимките, показвайки откъде малките им рожби са наследили красотата си.

View post on Instagram
 

Но не всичко е толкова гладко в съдбата на близначките. Дори най-красивите и чаровни хора не са пощадени от болката и скръбта. 

През 2019 г. бащата на Ава и Леа e диагностициран с това, което често се превръща в смъртна присъда - остър лимфом и левкемия.

View post on Instagram
 

Кевин се нуждаел от спешна трансплантация на костен мозък, но намирането на подходящ донор не било толкова лесно. Момичетата решили да потърсят спасителя на татко им сред своите последователи, като призовали всичките си абонати да се тестват с молбата да помогнат на баща им да се пребори с болестта.

"Да станеш донор на костен мозък е лесно, много хора си мислят, че е трудно и болезнено, но всъщност не е така. Просто е удивително, че моите момичета имаха смелостта да споделят тревогата си и да помогнат на мен и на много други хора с подобни заболявания", споделя в интервю бащата на Ава и Леа.

View post on Instagram
 

Благодарение на инициативата на дъщерите му, веднага е намерен донор за Кевин и трансплантацията преминава успешно. Сега младият мъж уверено се възстановява и ежедневно благодари на Бог, че го е дарил с такива прелестни същества. 

През 2020 г. Ава и Леа извършват още едно благородно дело. Двете успяват да съберат средства за своя братовчед, който на 10 месеца бива диагностициран със спинална мускулна атрофия. Лекарство за това заболяване съществува, но е невероятно скъпо - стойността на лечението струва над един милион долара.

За какво използват YouTube канала си най-красивите близначки в света
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

За какво използват YouTube канала си най-красивите близначки в света

Автор Веселина Петрова

В професионален план момичетата също не са спрели с иязвите си - те не само че продължават да се изявяват като като модели, но и скоро пуснаха собствена линия бански костюми и лакове за нокти. 

Можем само да се надяваме, че славата на малките госпожици няма да ги разглези. Имайки предвид грижите за близките си, които до този момент двете малки дами са положили, не се съмняваме в това.

View post on Instagram