Автор
Ива Петрова

Мистерията падна: Филип Буков показа гаджето (снимка)

Новият секс символ на българското кино от известно време крие коя е красавицата до него. След като го спрягаха с певицата Виктория Георгиева и актрисата Диляна Попова, Буков най-накрая реши да покаже дамата, пленила сърцето му.


Актьорът стана известен покрай ролите си в сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“, след които автоматично се превърна в един от най-желаните ергени в страната, дори беше спряган за новия ерген в риалити формата „Ергенът“.
 

View post on Instagram
 


Само преди няколко часа Филип качи снимки в Instagram от екскурзията си до Лисабон. На една от снимките се вижда красавицата, с която споделя свободното си време. Към снимката написа: „Отидохме да се повозим на трамвай и да си купим плочки за банята.“. Заваляха коментари: „Ехее най-сетне я показа. Големи сладури сте“, „Прекрасна двойка сте, сладури“, „Когато най-накрая видиш живото олицетворение на думата “Перфектност” и до нея застане и зашеметяващата усмивка на Филип Буков“. Разбира се, не липсват и хапливи коментари: „Приятелски съвет-моля носи си анцунга в Гео Милев, но не и по цивилизованите места!“, „Само на мен ли момата ми прилича на Cher“.


Момичето е скрило снимките си в социалните мрежи, но от никнейма ѝ става ясно, че фамилията е Симеонова, а първото ѝ име започва с И.

Това тя ли е: Новата визия на Камелия побърка мрежата (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Това тя ли е: Новата визия на Камелия побърка мрежата (СНИМКА)

Автор Ева Григорова