Автор
Ива Петрова

Арената им е тясна: Мастагарков и Елвиса в лют спор и с горещи обвинения

Гладиаторите и Старейшините ще се изправят във втората номинационна битка, която ще тества уменията им във водата. Мастагарков и Елвиса отново ще разменят остри думи на Арената на "Игри на волята", които ще оставят останалите безмълвни. 

Загубилото племе ще отиде на съвет, за да излъчи втория номиниран. 

Снощи олимпийският медалист Красимир Дунев се превърна в първият участник в елиминационния двубой този петък. Той беше посочен от съплеменниците си след като Старейшините загубиха номинационната битка заради грешна стратегия на новия капитан Момчил Василев. 

View post on Instagram
 

На съвета компютърният гений предложи да поеме вината и да отиде на елиминации, но коалицията около Мартин Николов - Елвиса наклони везните към Дунев. 

Преди битката на Арената прехвърчаха искри между бившите близки приятели - Благомир Мастагарков, който вече е част от Гладиаторите, и Мартин, пише "Факти".

View post on Instagram
 

Мастагарков обвини милионера, че не е искрен и че манипулира останалите Старейшини. Бившият футболист разкри пред всички стратегията на Елвиса да номинира Дунев и това внесе допълнително напрежение в синьото племе.