Автор
Ева Григорова

Сия посегнала на живота си заради мъж?

Анастасия Жайгарова, която винаги ще бъде помнена като един от най-колоритните участници във "Фермата" и като неповторима, артистична жена, която всички обичаха, си отиде внезапно едва на 45 години. Изненадващата тъжна вест съобщи първа Натали Трифонова с пост в Инстаграм, а след това новината беше потвърдена и от близките на Сия. 

View post on Instagram
 

Изминаха много дни, в които всички се питаха какво се е случило и защо тази силна жена си отиде толкова млада, като не е известно да е боледувала от нелечима болест. От тази сутрин обаче в медиите бе публикувано твърдението, че Сия сама е посегнала на живота си, като е скочила през терасата на апартамента си в "Бъкстон". Станало ясно, че и преди е правела опити за самоубийство, но информацията не е официално потвърдена. 

View post on Instagram
 

Сия не е оставила предсмъртно писмо, но се твърди, че го е направила заради мъж, с когото е била в много токсични отношения, той бил проблемна личност. Дамата, която всички ще помним с ведрото ѝ настроение и красива усмивка, всъщност редовно изпадала в депресивни състояния, но не е споделяла за тях пред никого. 

Дали всичко това е истина и дали в основата на тази трагедия стои мъж, все още не е официално потвърдено от близките.