Автор
Ева Григорова

Кейти Пери и Орландо Блум показаха порасналата си дъщеря за първи път

Кейти Пери имаше един много специален гост в публиката за заключителната вечер на поредицата от свои участия в Лас Вегас през уикенда. Докато тя забавляваше развълнуваната тълпа, нейният годеник Орландо Блум танцуваше с възхитената им дъщеря в публиката.

Актьорът от Gran Turismo беше видян да подскача с тригодишната Дейзи на ръце, докато майка ѝ пее Chained to the Rhythm във видеоклип, споделен в X, новото име на Twitter.

Преди да изпълни хитовата си песен от 2008 г. Hot n Cold, Кейти сладко извика малкото си дете на сцената, като каза: “Дейзи! Обичам те толкова много... Ти си най-добрата ми приятелка, толкова се радвам, че си тук.“

Дейзи, която беше облечена в костюм на Мини Маус, носеше антифони, за да я предпазят от силната музика по време първата ѝ публична поява.

Орландо, който е сгоден за певицата от Свети Валентин през 2019 г., изглеждаше елегантен в бяло сако и панталон.

Кейти сподели с публиката, че Орландо ѝ осигурява невероятна система за подкрепа, а освен това е и невероятен баща.

Освен това тя разкри, че е създала шоуто след раждането на дъщеря си Дейзи Доув. “Когато я срещнах, сякаш цялата любов, която някога съм търсила, най-накрая се появи. Тя ме направи цяла и ме излекува и ми показа как да играя отново“, възхити се Кейти. “Така че това шоу е за вътрешното дете на всеки и за надеждата, че може би, ако можехме всички да видим живота през очите на дете, щяхме да сме свободни.“

39-годишната Кейти представя своето емблематично шоу в Theatre at Resorts World от 29 декември 2021 г.

В публиката на заключителното шоу бяха принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, както и легендарната Селин Дион.