Автор
Теодор Муховски

Леле, какви плочки: Орландо Блум показа уникално тяло на 46

Орландо Блум показа изваяна физика, докато се съблича по бельо за изкусителна фотосесия за списание Flaunt. 46-годишният Блум открехна вратата на личния си живот и разказа за скандалните и трудни моменти по време на връзката си с годеницата си Кейти Пери.

View post on Instagram
 


„Ние живеем в два различни свята“, призна той. „Понякога аз не я разбирам изобщо, а често пъти и тя мен.“

„Случва се нещата между нас да са твърде предизвикателни. Няма да лъжа. Определено се борим с емоциите и креативността си“, признава той.
Кейти Пери е музикална суперзвезда, която получава заплата от 25 милиона долара от предаването American Idol.

Орландо споделя, че на двамата с Пери никога не им е скучно и те са свързани по уникален начин помежду си.
Малко след като се ражда дъщеря им Дейз, Орландо признава пред Guardian, че двамата не правят достатъчно секс, добавяйки, че „все пак току-що имат бебе“.

Орландо стана глобална филмова звезда преди повече от 20 години в ролята на елфа стрелец Леголас в трилогията "Властелинът на пръстените", първата му работа след драматичното училище.

Неговият профил беше изстрелян още по-високо, когато той изигра Уил Търнър във филмовата поредица „Карибски пирати“.

За последната си снимка в списанието той позира буря в Missoni, включително няколко снимки с отворена горна част, където се разкрива изваяният му торс.

View post on Instagram
 


Той показва на феновете си коремните си мускули на дъската за пране, както и малката снимка на слънцето, която си е татуирал.

На друг кадър той демонстрира своите хипнотизиращо мускулести ръце в прозрачно горнище Lanvin без ръкави с верига.

Да припомним, че Кейти и Орландо станаха двойка през 2016 г., а през август 2020 г., в разгара на коронавируса, те посрещнаха дъщеря си Дейзи.

Орландо беше в Прага, снимайки Carnival Row, когато пандемията от коронавирус започна да се разпространява по света - но той остана спокоен.

„Слушайте, изобщо не се страхувам от това нещо“, каза той на шефа на Amazon Studios Джен Салке малко преди да бъде поставен в изолация.

Той се озова в карантина с Кейти, която беше бременна по това време, и докато се изолираше, усети страха навсякъде около себе си, породен от новият непознат тогава вирус.
Актьорът от „Небесното царство“ сподели, че „изпитва този страх около себе си и не иска да го приеме“.

Докато се бори с възходите и паденията на славата, той е на мнение, че има много конкуренция в индустрия, но никога не се е опитвал да се състезавам с някой друг освен със себе си.

През 2009 г., след като скандалният Bling Ring открадна колекцията му от часовници на стойност 500 000 долара, включително няколко редки Ролекса, Орландо решава да вземе нещата в свои ръце и да се опитва да върне имуществото си. Мисията е успешна.
„Можете да направите филм за това как си връщам часовниците – срещнах някои наистина интересни герои по пътя.“

Пред Flaunt той споделя:

„Сега се чувствам на мястото си. Вече имам богат натрупан опит, който придобих с течение на времето.“