Автор
Антония Михайлова

Еха, красавица: Как изглежда момичето с най-големите очи в света (Видео)

В днешно време малко неща могат да изненадат потребителите на социалните мрежи, свикнали на какви ли не странни, нетрадиционни и умопомрачителни визии, с които ежедневно ни залива интернет пространството.

Затова на много от нас ни се струва, че сме се нагледали на какво ли не и че вече няма нищо, което да прикове вниманието ни, оставяйки ни без ума и дума. Е да, ама не. Представяме ви момичето с невъобразимо големи очи, от чийто поглед ще се замаете.

@sam.mcnab fall in florida fits from princess polly ☕️ clock the link in my bio to shop 🫶🏼🤍 #pppartner @Princess Polly #princesspollyfall #falloutfits #fallinflorida ♬ no szns sza - 𝐜𝐭𝐫𝐥𝐣𝐚𝐧𝐞𝐬𝐬𝐚✫

Където и да се появи, уникалната Макнаб от Ню Йорк не оставя никого безразличен. Впечатлени от излъчването ѝ, фенове я оприличават на всевъзможни фантастични герои.

„Учудени от начина, по който изгеждам, хората ме сравняват с какви ли не небивалици“, отбелязва 21-годишната Саманта Макнаб за големите си очи.

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me - .

Други пък смятат, че момичето има проблеми с щитовидната жлеза и приписват огромните ѝ очни ябълки на болестта на Грейвс. Но звездата в социалната мрежа отрича подобни съмнения и категорично подчертава, че такива очи са въпрос на генетика.

И като цяло Макнаб вече не обръща внимание на критиките, с които хейтъри я заливат. Свикнала е с всякакви реакции и се е научила да обича и приема себе си, без да обръща внимание на злостните коментари. 

Броят на последователите ѝ в TikTok непрекъснато расте, като за момента е достигнал близо 320 хиляди.

Сред коментарите в страницата на момичето октриваме колкото забавни, толкова и обидни: "Това съм аз, който се опитвам да остана буден цяла нощ", "Това е лицето на майка ми, когато бях тичащо по улицата палаво дете", "Какво е това, кратък филм на ужасите?".

Външният вид лъже: Боксьорка се облича като Барби преди мачовете, на тепиха мачка съперничките си като Мохамед Али
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Външният вид лъже: Боксьорка се облича като Барби преди мачовете, на тепиха мачка съперничките си като Мохамед Али

Автор Веселина Петрова

Не липсват, разбира се, и мнения с позитивен контекст, които приветстват младата дама за удивителното ѝ качество.

"Получавам толкова много директни съобщения и коментари от млади момичета, които казват, че имат големи очи и винаги са били обект на смях или тормоз заради това, но моите видеоклипове им помагат да им дадат увереността, от която се нуждаят. Това е нещото, което най-много ме радва - да бъда полезна на някого в нужда и да му вдъхвам кураж и самочувствие", хвали се Макнаб.