Няма да я познаете: Жената с най-големите скули в света показа как е изглеждала преди интервенциите си

Анастасия Покрещук e известна сред онлайн обществото като жената с най-големите скули в света.

Тя е украинка по произход и разкрива, че за да постигне сегашната си визия е похарчила голяма сума пари за филъри. Наскоро Анастасия реши да покаже на феновете си в Instagram как е изглеждала преди да се подложи на въпросните процедури.

View post on Instagram
 

Инстаграм моделът публикува снимка, на която е на 26 години, а от нея личи изумителната разлика във визията и излъчването ѝ. Както се вижда от сравнението между двете снимки, освен че е боядисала косата си, Анастасия е уголемила устните си и е заложила на сини контактни лещи.

View post on Instagram
 

Почитателката на естестичните проедури разкри, че тя лично предпочита сегашнната си визия, но реши да попита последователите си как я харесват те повече. “Трансформация - на 26 и на 32. Коя визия бихте предпочели?”- написа тя. Постът събра над 20,000 лайка, а коментарите под него бяха разнородни. Някои от почитателите на Анастасия заявиха, че сега е чудесна, а други признаха, че изглежда като двама тотално различни човека и според тях на 26 е била доста по-естествена и красива.

View post on Instagram
 

Анастасия си слага за първи път филъри в скулите именно на 26 години, а от тогава насам е спряла да брои процедурите, на които се е подложила.

Преди време тя сподели: “След като си направих инжекциите и видях разликата в скулите си, направо се влюбих в тях. Разбира, че за хората те изглеждат странно, но на мен това не ми пречи”.

View post on Instagram