Автор
Люблена Папазова

Съпругата на Коко от „Фермата”: Влюбих се от пръв поглед в него

29-годишната Никол е съпругата на най-харесвания участник във „Фермата” Костадин. Двамата са щастливо женени от 8 години и имат две прекрасни деца: Ниа, на две години и половина и Антъни на 4 години. От малка обожава да танцува, пее и да свири на пиано, успоредно с това тренира гимнастика. Майка й забелязва интереса към балета и я насърчава да запише Националното училище за танцово изкуство със специалност модерен балет, което завършва. След това започва да танцува с балет „Нова”, което й дава възможност да се докосне до голямата сцена и да участва в турнета, клипове, реклами. После среща любовта, а днес внимателно следи представянето на съпруга си в предаването. Никол намери време, за да отговори на няколко въпроса.

View post on Instagram
 

-Различен ли е съпругът ви у дома и във ‘‘Фермата‘‘? 

-Не мисля, че е различен. Той е в своя рай, както самият казва в предаването, но що се отнася за отношението му към хората, разлика няма. И вътре във „Фермата”, и извън нея е същият-честен, отговорен, състрадателен, просто истински.

-Кое негово качество го направи лидер по обществено одобрение в предаването ?

-Има такива хора, които ти вдъхват доверие, без да се натрапват с мнението си и да искат непременно да бъдат лидери. За него това никога не е било цел, защото да бъде лидер не е негов приоритет.

-А вас как ви спечели? Къде се запознахте? Каква беше сватбата ви?

-Закачливия повод за нашето запознанство беше една игра с приятели, която неговия брат организира. А за искрата между нас...беше любов от пръв поглед. Ако трябва да бъда откровена забелязах ръцете му, усмивката, излъчването, интелигентността, чувството му за хумор. Просто химия, бих го нарекла аз. Сватбата ни беше като приказка с всички важни и скъпи за нас хора.

 

View post on Instagram
 

-Вие възприемате ли се като част от клишето красавиците да излизат с футболисти?

-Не деля мъжете на футболисти и други. Възпитавана съм в семейство със съвсем различни духовни ценности и не казвам случайно това, защото от малка имам свободата да преценявам своите приятелства и хората, които искам да бъдат до мен. Не на последно място знам своята цена и не съм имала нуждата да се доказвам пред когото и да било. Израснах сред хора на изкуството, обичам да ходя на театър, на кино, балет, което означава, че моите интереси са били в тази посока.

-Вие и децата ви гледате ли всяка вечер „Фермата” и срещате ли негативно отношение или всички отзиви за мъжа ви са само положителни?

-Разбира се, че гледаме всяка вечер предаването, децата много се вълнуват, задават ми непрестанно въпроси. Естествено  с близките и приятелите коментираме с нетърпение всяка ситуация. Всеки има право на мнение и все пак до сега не съм срещала негативни реакции.

-Жените определено харесват Костадин, това кара ли ви да ревнувате и имали ли сте поводи за това?

-Относно ревността - тя винаги е другата страна на монетата. Разбира се, че я има, но това е разбираемо, когато я има любовта. Познавайки човека до себе си вече толкова години, не ми е давал поводи за ревност. Колкото тълпата от фенки е по-голяма- толкова по-добре (смее се).

-Внучка сте на големия поет Орлин Орлинов, кой е най-яркият ви детски спомен с него? Какво ви е разказвал за срещите си с Вапцаров и Талев, имахте ли любимо място на което да ходите с дядо ви?

-Имах щастието да бъда достатъчно голяма, когато той си отиде. Сякаш най-много помня нашите традиционни неделни обеди, когато се събирахме цялото семейство. Той беше изключителен кулинар. До днес помня прекрасно наредената маса с малки чинийки препечен хляб, лютеничка, извара с чесън и чудните му супи. Чувала съм от мама, че когато той е бил малко дете, е седял в коленете на Вапцаров. Не искам да пропусна и това, че бащата на моя дядо е големия писател и драматург Орлин Василев, когото познавам уви, само от снимките и книгите му. Осъзнавам, каква е моята роля и отговорност да мога един ден да разкажа на моите деца в каква среда съм израснала и колко важни творци са били те за своето време и култура, независимо от това какво ще каже историята един ден за тях.

Орлин Орлинов с неговото женско царство. Снимка: личен архив
Орлин Орлинов с неговото женско царство. Снимка: личен архив

-Как живееше той в женско царство, защото вие сте три внучки от две дъщери?

-Той беше много щастлив с толкова жени около себе си. Жалко е, че не успя да дочака първото си правнуче. Тук обаче съдбата си каза думата, защото моят син Антъни е роден на неговия рожден ден- 7-ми ноември и това наистина е удивително!

 

-Обявиха ви за най-красивата половинка на участник от „Фермата”, как се грижите за себе си?

-Когато имаш две деца, сякаш нямаш много време за себе си. Спортът, балетът, може би генът и балансираното хранене, са онази съвкупност от фактори, които допринасят много за моя външен вид. Противно на общото схващане, че лишенията и глада ни помагат да изглеждаме добре, аз смятам, че много често нещата с диетите много бързо излизат извън контрол. Вярвам, че всеки трябва да намери своето време и мотивация, не заради някого, а заради самия себе си. Аз се храня на три пъти: пълноценна закуска, лек обяд и лека вечеря. Пийте много вода и се движете-това бих дала като съвет. Благодаря за комплимента и се надявам той да е заслужен.

 

-Одобрявате ли корекциите?

-Одобрявам ги, но всичко трябва да бъде с мярка. Критерият за красота и това колко трябва да бъде естествен решава всеки сам за себе си. Защо нямам силикон? Защо нямам хиалурон в устата? Простият отговор е-защото се харесвам такава, каквато съм.

На какво искате да научите децата си?

-Първо да ценят и обичат своите родители и близки и въпреки, че са още малки много, е важно за мен не само да получават, но и да се научат да дават, защото съм им показвала и разказвала, че не всяко дете има колело, топка, кукла. Важно е да четат книги, да са любознателни, да учат езици, за да може бъдещето, което ги чака да бъде по-светло!  Накрая бих искала да завърша с едно от любимите ми стихотворения на дядо : 

 

        Стих се пише само на коляно!

        Не в угода, не за интерес .

        Нито късно стих се пише,

         нито рано -

         само днес ! 

                              Орлин Орлинов