Автор
Ева Григорова

Паулина от „Игри на волята“ разкри истината за смъртта на Сия от „Фермата“

Новината за смъртта на Анастасия от „Фермата“ потресе цяла България, а слуховете, че става дума за самоубийство ни шокира още повече. 


Паулина Горанова, която познаваме от участието ѝ в риалити предаването „Игри на волята“, изненада с емоционално признание, че блондинката сама е сложила край на живота си.


„Тя реши сама да си тръгне от този свят. Най-слънчевият и добър човек, който познавам. Искрена, откровена и винаги усмихната – така ще те запомня, приятелко“, сподели в социалните мрежи Паулина. Изпращането на фризьорката бе в морския курорт Варвара, а дъщеря ѝ Теа благодари на всички за съобщенията и помощта, и припомни, че приятелите на Сия събраха пари, за да я изпратят достойно.
 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Стана ясно, че Анастасия е скочила от терасата на дома си в столичния квартал „Бъкстон“, без да остави предсмъртно писмо. Блондинката, която е завършила актьорско майсторство, но работеше като фризьорка, сложи край на живота си на 27 октомври. Нейни приятели разказват, че тя и преди е правила опити за самоубийство, но все неуспешни. Тя доста често изпадала в тежки депресии заради мъж, с когото имала токсична връзка.

Дъщерята на загиналата Сия от „Фермата“: Никой не я разбра
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Дъщерята на загиналата Сия от „Фермата“: Никой не я разбра

Автор Ива Петрова